Maluszek001
Fanka BB :)
U nas też nie było, ale zaraz po powrocie do domu robiłam zapobiegawczo właśnie okłady z sody.U nas się nie pojawiły, ale gdyby był, to miałyśmy zalecone okłady z sody oczyszczonej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też nie było, ale zaraz po powrocie do domu robiłam zapobiegawczo właśnie okłady z sody.U nas się nie pojawiły, ale gdyby był, to miałyśmy zalecone okłady z sody oczyszczonej
U mnir ten problem ze maly wody nie chce picPo co dawac dziecku herbatkę? Jak coś chcesz podać to wode ewentualnie. Nie przyzwyczajaj malucha do slodkich rzeczy. Później tylko problem z zębami
Pierwsze słyszę o okladach z sody..U nas się nie pojawiły, ale gdyby był, to miałyśmy zalecone okłady z sody oczyszczonej
Jak pozna smak soczkow herbaty itp to na pewno juz wody nie polubiU mnir ten problem ze maly wody nie chce pic
Ja nic nie daje, oprócz mleka.Dajecie dziecia jakas herbatke? Jak tak to jaka?
Nie nic takiego nie wystąpiło.Czy u was dzieci tez mialy obrzęki w miejscu wkluc po szczepieniach ?
A ja mam szczepienie dzis. I nie wiem czym szczepic czy 5w1 czy 6w1 czy pnemokoki platne nic nie wiem.
Nam dwaj pediatrzy zalecali pneumokoki platne. Ze ponoc skutecznosc jakies 60% vs 30%. I o ile mowili ze pozostale szczepienia to mozna na nfz to jednak penumokoki polecaja te platne. Zrobilismy 5w1 do tego - ale przyznam szczerze poza tym w temacie szczepien sie nie orientuje bo to mąż ogarniał.A ja mam szczepienie dzis. I nie wiem czym szczepic czy 5w1 czy 6w1 czy pnemokoki platne nic nie wiem.
U nas tez tylko mleko.Ja nic nie daje, oprócz mleka.