marta18691
Fanka BB :)
No to super teraz tylko tak trzymacDziewczyny u nas 3 dzien kiedy mala przespała całą noc w dostawce! Jestem taka mega dumna ze po 2tygodniach spania ze mną tak chętnie przeszła do siebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super teraz tylko tak trzymacDziewczyny u nas 3 dzien kiedy mala przespała całą noc w dostawce! Jestem taka mega dumna ze po 2tygodniach spania ze mną tak chętnie przeszła do siebie
No a potem spac sie chce i rece lecaJa teżale obiecałam sobie, że dzisiaj idę maksymalnie godzinę po mlodym spać
![]()
Haha u nas to samo jak paz wyglada JakubA najfajniejsze jest ta gora czarna, potem wytarty pasek i na dole znow włosy![]()
Ja muszę zakładać biustonosz i wkładki bo mam bardzo duży wyciekDziewczyny kp - czy macie nadal wyciek z drugiej piersi podczas karmienia? Jak sobie radzicie z tym w nocy? Zakladacie biustonosz z wkładkami czy zostajecie bez? Strasznie jest to irytujace, a chcialabym dac odpoczac moim piersiom od biustonosza. Z tym ze wtedy klatka piersiowa mokra w nocy ....![]()
Myślę, że powinno się udać z kolektorem, u mnie dość dobrze się sam trzymaJa muszę zakładać biustonosz i wkładki bo mam bardzo duży wyciekwłaśnie zastanawiam się nad kolektorem ale nie wiem czy się u mnie sprawdzi bo ja karmie na leżąco.
Ale w pozycji leżącej też się trzyma i nic nie wycieka?Myślę, że powinno się udać z kolektorem, u mnie dość dobrze się sam trzymaAle to pewnie też trochę zależy od rozmiaru piersi.
Ja karmię w półleżącej i się trzyma i nie wycieka. Jak testowałam teraz na sucho" leżąc na boku, to jest trochę gorzej z tym jak mocno się trzyma, ale myślę, że powinno się udać. Ale tak jak pisałam: pewnie sporo zależy od wielkości piersi.Ale w pozycji leżącej też się trzyma i nic nie wycieka?
Jaką macie temperaturę? Bo też mam takie opaski szersze i zastanawiam się kiedy mogę używać zamiast czapkiU nas dzisiaj cieplo wkoncu![]()
Z 15 jest mysleJaką macie temperaturę? Bo też mam takie opaski szersze i zastanawiam się kiedy mogę używać zamiast czapki. U nas buro ponuro..