Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślałam, że tylko mój ma dzisiaj takie spanieCzy wasze dzieci też są takie aktywne? Jak młody nie śpi to mam wrażenie, że najchętniej by już wstał i uciekłtaki mały, a tyle siły ma
dzisiaj wstał przed 8 i od rana tylko jedna drzemka 30 min
![]()
Moja właśnie ostatnio jakaś spokojniejsza i śpi sporo. Wstalysymy dzisiaj o 7.30, o 10.30 drzemka pół godziny, potem na spacerze też spała i teraz od 15 znowu śpiCzy wasze dzieci też są takie aktywne? Jak młody nie śpi to mam wrażenie, że najchętniej by już wstał i uciekłtaki mały, a tyle siły ma
![]()
U nas od rana może jakaś godzina aktywności a reszta to sen i jedzonkoCzy wasze dzieci też są takie aktywne? Jak młody nie śpi to mam wrażenie, że najchętniej by już wstał i uciekłtaki mały, a tyle siły ma
![]()
Smarujesz buźkę jakims kremem przeciwslonecznym?My spacerek dzis juz 2łapie witaminkę d
![]()
Nieee. Niech łapie promienie sloneczne jeszcze. Pozniej będzie grzalo to bede smarowac ja olejem z pestek malinSmarujesz buźkę jakims kremem przeciwslonecznym?
Ja nie wiem moja jakoś na dworze nie lubiMy spacerek dzis juz 2łapie witaminkę d
![]()