Nie, Kochana - to Ty sie nie laczysz w bóluJa łączę się w bólu tezmloda spi teraz w nocy ladnie. Starsza przez katar i kaszel budzila się często. Już wkoncu wzielam ją do nas. Do nas może za dużo powiedziane bo maz sie wyniósł wtedy do corki pokoju
a tak serio to dzisiaj padam na twarz. Nie mam co zrobić na obiad bo żadnego mięsa nie mam, a maz warzywami samymi gardzi
mloda chce naleśniki to luzik. Sprzątnęłam 2 łazienki, pokój corki, trochę próbuje kuchnie wymyć bo już patrzec na nią nie mogę, i nałożyłam czysta pościel. zamiar mam jeszcze piekarnik ale nie wiem czy na szorowanie starczy mi sił. Mialam dzis ruszyć na orbiterka ale jest godzina 14 a mi brak sił
juz nawet nie pamiętam czy rano mylam zęby
![]()
reklama
Aaa ok mowisz o nockachNie, Kochana - to Ty sie nie laczysz w bólu![]()
Ja tez naleze do osob bardzo zorganizowanych, a teraz nie mam czasu sie przyslowiowo po dupie podrapac
mieszkamy w chlewie
udaje mi sie co jakis czas zrobic cos dla siebie, ald wtedy maz doglada malej. W ciagu dnia ma ze trzy godzinne drzemki... przy dobrych wiatrach. Generalnie raczej wymaga uwagi, jak jej nie poswiecamy to sie zaczyna drzec 
Jedna rysuje maluję, bawi się lalkami czy cośaż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?
G
gość _199
Gość
Nie no już mleko produkuje się tyle ile trzeba. Planuje go karmić do półtora roku jakośto też słaboale jest nadzieja że skok się skończy a mleko wróci do normy a jak nie to przecież mm też spoko
![]()
G
gość _199
Gość
Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózekNowa zabawka corce przyszla![]()
Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na senJa tez naleze do osob bardzo zorganizowanych, a teraz nie mam czasu sie przyslowiowo po dupie podrapacmieszkamy w chlewie
udaje mi sie co jakis czas zrobic cos dla siebie, ald wtedy maz doglada malej. W ciagu dnia ma ze trzy godzinne drzemki... przy dobrych wiatrach. Generalnie raczej wymaga uwagi, jak jej nie poswiecamy to sie zaczyna drzec
![]()
Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu
To dziecko ma drzemki w ciagu dnia - nie jaWybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek
Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen
Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu![]()
reklama
Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek
Bedziesz miala starsze dziecko to ty będziesz krzyczeć na ludzi że twój syn wpadł komuś pod nogi z rowerkiem
Także punkt widzenia zmienia się. Z reszta dzieci uczy się uwagi i beze mnie na tym jeździć nawet nie będzie, bo to niebezpieczne
Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen
Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu![]()