Mikstura
Fanka BB :)
Mi się nie spieszy, ja czekam do 6 miesiącaMamy kp, kiedy rozszerzacie dietę ? Ja planuję od 5 miesiąca, ale jeszcze się zastanawiam.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się nie spieszy, ja czekam do 6 miesiącaMamy kp, kiedy rozszerzacie dietę ? Ja planuję od 5 miesiąca, ale jeszcze się zastanawiam.
Ja też planuje 5-6 miesiąc. W ogóle to miałam plan kp do 6 miesiąca nie dłużej. Ale zobaczymy jak to wyjdzieMamy kp, kiedy rozszerzacie dietę ? Ja planuję od 5 miesiąca, ale jeszcze się zastanawiam.
Ja mam jakieś body z długim rękawem i są średnie, takie sztywne, ale z krótkim rękawem body też kojarzę, że mam z Sinsay i zupełnie inny materiał, bluzę też dostałam od siostry i wydaje się fajna, więc chyba zależy co. Te body z długim rękawem to jakieś najtańsze były, może dlatego.Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
body z dlugim rekawem niektore są sztywne bardzo a niektore znowu ok, nie wiem od czego to zalezy. Spodnie wszystkie ktore mam sa spokoDziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
Ja polecam z pepco z bio bawełny. Są supr!Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
Według mnie są spoko, tylko chyba rozmiarówka trochę zaniżona.Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
ja miałąm, jak dla mnie superDziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
ja zamierzam tak z półtora roku, żeby w ogóle nie dostawał mm. Ciekawe jak sie na to w żlobku zapatrują.Ja też planuje 5-6 miesiąc. W ogóle to miałam plan kp do 6 miesiąca nie dłużej. Ale zobaczymy jak to wyjdzie![]()