marta18691
Fanka BB :)
Tak już dawno jest zalozne ta grupaHej
Jest tu coś? Bo jak tak to jestem lutowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak już dawno jest zalozne ta grupaHej
Jest tu coś? Bo jak tak to jestem lutowa
To pomyłkao kurde![]()
Ja mam za darmo od neurologa te 5w1, ale rotawirusy wzięłam darmowe bJa szczepie tymi na NFZ i mojemu nic nie ma![]()
No to dobrzeJa mam za darmo od neurologa te 5w1, ale rotawirusy wzięłam darmowe b
Dziewczyny, u mnie masakra jakaś. Ida od 5:30 nie spała, usnęła po 7 to wstała druga córka[emoji23] Okazało się, że do tego okres dostałam[emoji849] A jeszcze najlepsze! Teść wczoraj dzwonił, że kupił nam stół do piłkarzyków. Nie uważacie, że takie prezenty powinno się z kimś ustalać? Stół ma ponad metr długości.
No żebyś wiedziałaTy z tym Teściem same przeboje [emoji23]
Kochany teśćDziewczyny, u mnie masakra jakaś. Ida od 5:30 nie spała, usnęła po 7 to wstała druga córkaOkazało się, że do tego okres dostałam
A jeszcze najlepsze! Teść wczoraj dzwonił, że kupił nam stół do piłkarzyków. Nie uważacie, że takie prezenty powinno się z kimś ustalać? Stół ma ponad metr długości.
Hahaha też bym tak powiedziała !Kochany teśćpowiedz mu żeby został u niego a wy chętnie będziecie przychodzić grać
![]()
No to ładnieNo żebyś wiedziała![]()