reklama
Co już wcina?
Super teśćEch o moim teściu to można by kabaret zrobić. Jak ślub braliśmy to chciał żebyśmy mu zaproszenia dali to on porozwozi za nas![]()

G
gość _199
Gość
Już mu jedzenie podajesz ?
marta18691
Fanka BB :)
No dziś dałam mu 1lyzke kaszki zobaczyć jak zareaguje od razu zatrybil i fajnie jadłCo już wcina?)

*Katarina*
U nas Ola zrobiła pierwszy raz taką kupę że miała wszystko ufajdane
, nawet brzuch uwalony bo zadowolona nogi w górze
.
Niestety coś nam oczko łzawi a wczoraj wstała po nocy i miała takie jakby żółte sklejone na rzęskach. Póki co przemywam wodą przegotowaną i solą fizjologiczną, dziś już lepiej, jak nie przejdzie to do okulisty pójdziemy
.

Niestety coś nam oczko łzawi a wczoraj wstała po nocy i miała takie jakby żółte sklejone na rzęskach. Póki co przemywam wodą przegotowaną i solą fizjologiczną, dziś już lepiej, jak nie przejdzie to do okulisty pójdziemy

marta18691
Spróbowałam już 1raz dziennie kaszkę tylko na razie ja nie karmię piersią...ten bardziej gotowy był niż dziewczynyJuż mu jedzenie podajesz ?
*Katarina*
A ile już ma? Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę małej podawaćNo dziś dałam mu 1lyzke kaszki zobaczyć jak zareaguje od razu zatrybil i fajnie jadł![]()

reklama
marta18691
Za 3dni 4miesiace skończyA ile już ma? Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę małej podawać![]()