reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Gdybym miała w ten sposób patrzeć na zabawki to żadnej bym mu nie dała bo tak naprawdę większość może w ten sposób wepchnac jak się uprze. Ja ostatnio czytałam, że matka zostawila dziecko na macie na podłodze i tynk z sufitu odpadł i spadł dziecku na czoło i teraz ten dziec już jest dorosły i ma wciąż po tym Blizne. Wiadomo, nie powstrzyma mnie to przed zostawianiem młodego na podłodze 🤣
Nie no jasne, ale są rzeczy których można uniknąć i są takie których za żadne skarby świata nie przewidzisz, właśnie takie jak ten sufit 🙆

Ja przestałam się odzywać jeżeli chodzi o wychowanie dzieci przez inne osoby. Pewna osoba z rodziny od mojego, ma dzieciaczka z końcówki marca. Dziecko już dostalo lody na smoczku 🤦
O matko 😯 ja 2 tygodnie temu byłam na grillu i była tam też kobitka z 5.5 miesięcznym synkiem. I mówi do niego "dam ci zaraz bułeczkę". Myślę sobie, ze chyba trochę wcześnie na takie rzeczy ale ok, przecież to jej dziecko. Ja patrze, a ona zamiast bułeczki, to mu bagietke czosnkowa z grilla dała 😲 można?! 🤣

A słuchajcie, taki temat do poruszenia. Siostry znajoma ma synka z początku marca, zakłada mu niedrapki i albo dłonie w rękawy zawija. Żeby się nie podrapał. I tak myślę, ile taka przesadna troska może przynieść złego zamiast dobrego?
Po to się obcina paznokcie 🤔🤔🤔 myślałam że niedrapki są tylko do szpitala bo tam lepiej nie obcinac paznokci i lepiej żeby się dziecko nie podrapało ze względu na możliwość zakażenia szpitalnego. Ja w sumie w ogóle nie używałam niedrapek, ale moje dziecko pewnie i tak mialo za małe rączki i by my spadały 🙈

O matko 😯 ja 2 tygodnie temu byłam na grillu i była tam też kobitka z 5.5 miesięcznym synkiem. I mówi do niego "dam ci zaraz bułeczkę". Myślę sobie, ze chyba trochę wcześnie na takie rzeczy ale ok, przecież to jej dziecko. Ja patrze, a ona zamiast bułeczki, to mu bagietke czosnkowa z grilla dała 😲 można?! 🤣
🤣🤣🤣🤣 Kisne, chyba bym się popłakała że śmiechu

Po to się obcina paznokcie 🤔🤔🤔 myślałam że niedrapki są tylko do szpitala bo tam lepiej nie obcinac paznokci i lepiej żeby się dziecko nie podrapało ze względu na możliwość zakażenia szpitalnego. Ja w sumie w ogóle nie używałam niedrapek, ale moje dziecko pewnie i tak mialo za małe rączki i by my spadały 🙈
No nam mowili zeby tak 2 tygodnie nie obcinać paznokci. Drapała się do krwi ale przezyla 😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry