Maluszek001
Fanka BB :)
Jeśli któraś z Was by chciała, to mam ebooka o gotowaniu dla dzieci ☺ mogę wyslac na maila. Jest 300 stron, jakieś ogólne informacje, jak rozszerzac dietę, sporo ciekawych przepisów dla troszkę starszych dzieci ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój też 46cmmojego to opakowali tak że szok widać było tylko policzki czerwone i oczy jak otworzyl
jejku wtedy była gotowa na rozmiar 56 a on miał 46 jak to wszystko komicznie wyglądałoa teraz taki duży 68 zakładam
![]()
No właśnie jakby wiedział, że to na badania i nie płakalI nie płakał że głodny? Moja jak się obudzi to zaraz mleko musi być podane, bo inaczej księżniczka ryczy. Ale fakt faktem, wytrzymuje juz dłużej. Je o 21 i dzisiaj się obudziła dopiero o 4.30 , a wczoraj wytrzymała aż do 6z takim strachem się obudziłam! Że jak to się stalo, że ja dziecka przez całą noc nie nakarmiłam
![]()
Ja myślę, że to kwestia indywidualna każdego dziecka niestety i jeśli mały potrzebuje Twojej uwagi non stop to niewiele da się z tym zrobićHejpodczytuje was od dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałam się napisać, bo powoli zbliżam się do skraju wytrzymałości.. mój synek w niedzielę kończy 5 miesięcy, które wcale szybko nie zleciały
o ile na noce absolutnie nie narzekam, bo śpi od 19:30 do 5, po butli zasypia jeszcze na 2-3 godziny, to dzień bez marudzenie jest dniem straconym
non stop jęczy, odłożony zaczyna płakać. Nie jestem w stanie nic zrobić w domu, mieszkanie nieposprzątane, obiad niezrobiony- jednym słowem masakra. Moje dziecko właściwie nie śpi w dzień, czasami są to 2 półgodzinne drzemki, w wózku jest w stanie pospać trochę dłużej 1-1.5. Cały dzień spędzam na zabawianiu go, staje na rzęsach, a on i tak marudzi. Non stop tylko patrzę na zegarek, z nadzieją, ze w końcu ktoś przyjdzie mnie wybawić
czas dłuży się niemiłosiernie.. myślałam, że im będzie starszy, tym będzie lepiej, ale wcale tak nie jest, jedynie jest cięższy i coraz trudniej mi się go nosi.. jak zachowują się wasze dzieci, czy też wymagają 100% uwagi ? Jak patrzę na wasze zdjęcia czy czytam historie o fryzjerach, wypadach, jakiś imprezach rodzinnych to się za głowę łapie- ja mam problem, aby skorzystać z toalety
![]()
Nie wyobrażam sobie tegoNo właśnie jakby wiedział, że to na badania i nie płakala ostatnie karmienie bylo o 1 w nocy. W domu to po 2h już zaczyna jęczeć
w dzień to 2h to raczej takie maksimum u niego, w nocy co 3h plus minus. Ostatnio czytałam na grupie mam karmiących na FB kiedy mu się ten czas w dzień wydłuży, a niektóre tam że karmią po 20 miesięcy i dalej to samo
![]()
A próbowałaś chustonoszenia? ☺ może to będzie wybawienie dla Ciebie i odzyskasz ręce ☺Hejpodczytuje was od dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałam się napisać, bo powoli zbliżam się do skraju wytrzymałości.. mój synek w niedzielę kończy 5 miesięcy, które wcale szybko nie zleciały
o ile na noce absolutnie nie narzekam, bo śpi od 19:30 do 5, po butli zasypia jeszcze na 2-3 godziny, to dzień bez marudzenie jest dniem straconym
non stop jęczy, odłożony zaczyna płakać. Nie jestem w stanie nic zrobić w domu, mieszkanie nieposprzątane, obiad niezrobiony- jednym słowem masakra. Moje dziecko właściwie nie śpi w dzień, czasami są to 2 półgodzinne drzemki, w wózku jest w stanie pospać trochę dłużej 1-1.5. Cały dzień spędzam na zabawianiu go, staje na rzęsach, a on i tak marudzi. Non stop tylko patrzę na zegarek, z nadzieją, ze w końcu ktoś przyjdzie mnie wybawić
czas dłuży się niemiłosiernie.. myślałam, że im będzie starszy, tym będzie lepiej, ale wcale tak nie jest, jedynie jest cięższy i coraz trudniej mi się go nosi.. jak zachowują się wasze dzieci, czy też wymagają 100% uwagi ? Jak patrzę na wasze zdjęcia czy czytam historie o fryzjerach, wypadach, jakiś imprezach rodzinnych to się za głowę łapie- ja mam problem, aby skorzystać z toalety
![]()
Myślałam o tym, ale zauważyłam, ze synek denerwuje się, gdy noszę go przodem do siebie ze względu na ograniczoną widoczność.. także myślę, że może się to nie sprawdzić, tym bardziej w te upałyA próbowałaś chustonoszenia? ☺ może to będzie wybawienie dla Ciebie i odzyskasz ręce ☺
no ja miałam zaskoczenie bo wcześniak więc pewnie jeszcze by podrósłMój też 46cmi mieliśmy rozmiar 50 i 56 bo wiedziałam że mały będzie, a nie opłacało się mniejszych bo szybko wyrastał. A teraz z rozmiarami to u nas rozrzut od 56 do 68, zależy z jakiej firmy
![]()
spoko witaj w klubie chociaż u mnie coraz lepiej bo przynajmniej noc przesypia od 23 do 5 rano wcześniej 3h i jedzenie.Hejpodczytuje was od dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałam się napisać, bo powoli zbliżam się do skraju wytrzymałości.. mój synek w niedzielę kończy 5 miesięcy, które wcale szybko nie zleciały
![]()