Jak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniumnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniumnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniumnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
No kazałam mu przyjechać po młodegoJak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?
Wsumie to zbędny gadżet jakoś nie specjalnie był wykorzystany[emoji38]
Jeszcze nie mążNo jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/
Właśnie, mąż cię znalazł?
Jak twoja dieta? Widzisz efekty?No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/
Właśnie, mąż cię znalazł?
Noo i to jakJak twoja dieta? Widzisz efekty?
Mi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzuchaNoo i to jak2 kg póki co w dół, więc wychodzi kg na tydzień, także super. A u ciebie jak?
Ja jeszcze 14 kg do zrzucenia![]()
A zawsze ile ważyłas?ja ważę 63kgMi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzuchaspadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle
czyli 10 kg mi zostało do zrzucenia
![]()