Jak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniumnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniumnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniumnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
No kazałam mu przyjechać po młodegoJak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?
Wsumie to zbędny gadżet jakoś nie specjalnie był wykorzystany[emoji38]
Jeszcze nie mążNo jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/
Właśnie, mąż cię znalazł?
Jak twoja dieta? Widzisz efekty?No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/
Właśnie, mąż cię znalazł?
Noo i to jakJak twoja dieta? Widzisz efekty?
Mi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzuchaNoo i to jak2 kg póki co w dół, więc wychodzi kg na tydzień, także super. A u ciebie jak?
Ja jeszcze 14 kg do zrzucenia![]()
A zawsze ile ważyłas?ja ważę 63kgMi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzuchaspadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle
czyli 10 kg mi zostało do zrzucenia
![]()