marta18691
Fanka BB :)
Ja o tak za darmo dostałam więc nic nie straciłamOj. U mnie bardzo wykorzystywany, leży na stole obok niego koszyki ze wszystkim i nie wiem jak to ogarnę jak mi wyrośnie a już ostatnie chwile.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o tak za darmo dostałam więc nic nie straciłamOj. U mnie bardzo wykorzystywany, leży na stole obok niego koszyki ze wszystkim i nie wiem jak to ogarnę jak mi wyrośnie a już ostatnie chwile.
A kiedy będzie mężem?Jeszcze nie mąż![]()
Ja chcę ważyć 55 kg, nigdy tyle nie ważyłam. Może nawet waga wskazywac tyle przez tydzień, ale chce to osiągnąćMi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzuchaspadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle
czyli 10 kg mi zostało do zrzucenia
![]()
A po co mążA kiedy będzie mężem?![]()
Ja ważyłam najmniej 53kgJa chcę ważyć 55 kg, nigdy tyle nie ważyłam. Może nawet waga wskazywac tyle przez tydzień, ale chce to osiągnąć
A po co mąż![]()
Mi waga 65 kg pasuje najbardziejA zawsze ile ważyłas?ja ważę 63kgi już źle się czuje
![]()
55 kg to już dla mnie za małoJa chcę ważyć 55 kg, nigdy tyle nie ważyłam. Może nawet waga wskazywac tyle przez tydzień, ale chce to osiągnąć
A po co mąż![]()
Mi waga 65 kg pasuje najbardziejtakze do tej bym chciala najbardziej
Może nigdy, zobaczymy, nie spieszy nam sięA kiedy będzie mężem?![]()
A ile masz wzrostu? Moim marzeniem zawsze było być chudą szkapą55 kg to już dla mnie za małomi tak 65 pasuje najbardziej
pewnie i tak nie zejdę tak nisko ale zobaczymy
My juz 4.5 roku narzeczeni i chyba na tym etapie zostaniemyMoże nigdy, zobaczymy, nie spieszy nam się