Ja ustawiam na złożonym ręczniku do naczyń na blacie, suszarka do butelek to uważam zbędny gadżet, na którego nie mamy miejsca nawetJak suszycie butelki? Macie jakiś stojak?
reklama
G
gość _199
Gość
Mój cały czas spi z wydra szumisiem. Teraz mu nie zawsze włączam szum, ale lubi się do niej przytulić.Czy wasze dzieci zasypiają z jakimiś przytulankami czy same ? Po dzisiejszej nocy zauważyłam ze sama w łóżeczku budzila sie po 6.7 razy. Spiac ze mną obok wstala tylko dwa razy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co. Ale nie chce jej przyzwyczajać do spania w swoim łóżku. I tak sobie myślę że to juz czas dac jej jakas szmaciankę do przytulania na noc .
Mój ma w łóżeczku lewka i czasem wrzucam mu szumisia do łóżeczka (żeby bardziej słyszał i zasnąłCzy wasze dzieci zasypiają z jakimiś przytulankami czy same ? Po dzisiejszej nocy zauważyłam ze sama w łóżeczku budzila sie po 6.7 razy. Spiac ze mną obok wstala tylko dwa razy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co. Ale nie chce jej przyzwyczajać do spania w swoim łóżku. I tak sobie myślę że to juz czas dac jej jakas szmaciankę do przytulania na noc .
Hahah mój ostatnio dzień w dzień z rana mi prysznic robiA nie zdarzyło Ci się nigdy, że Ci dziecko łóżko zasikało przy przewijaniu? U mnie ze dwa razy sikñęła sobie pomiėdzy jedną a drugą pieluszką, dlatego ja w domu tylko na przewijaku na komodzie przewijam, a teraz w wakacje to najczęściej w ogrodzie na trawie![]()
Chciałabym dożyć dnia, w którym powiem, że muszę przytyćKurde dziewczyny zazdroszczę Wam. Wy sie martwicie żeby zrzucić parę kilo a ja bym chciala przytyć. Przed ciaza 55kilo. A po. 49przy 170 wzrostu . Kości widac z daleka ;D i w żaden sposób nie udaje mi się dodać parę kilo ;p
marta18691
Fanka BB :)
No to fajnie jak nie spieszyMoże nigdy, zobaczymy, nie spieszy nam się
marta18691
Oddam 5kgKurde dziewczyny zazdroszczę Wam. Wy sie martwicie żeby zrzucić parę kilo a ja bym chciala przytyć. Przed ciaza 55kilo. A po. 49przy 170 wzrostu . Kości widac z daleka ;D i w żaden sposób nie udaje mi się dodać parę kilo ;p
marta18691
Mój mi zrobił 3razy tylko przez 5.5miesiacaHahah mój ostatnio dzień w dzień z rana mi prysznic robia najlepsze jak siknie sobie w twarz i potem jest płacz
ale ja to tylko na przewijaku zmieniam pieluchy. Wczoraj zanim zdążyłam go wytrzeć po pierwszym siknięciu, poszły 2 kolejne i to tak dużo, że pływał w moczu i ciekło z niego jak go podniosłam, taki agent
![]()
Wczoraj doszłam do wniosku, że moje dziecko jak tak strasznie płacze, że ledwo oddech łapie to przyczyna jest tylko jedna: jest głodny
ja myślałam, że to ząbek, skok, czy nosić trzeba, a to jednak znów za mało mleka, bo ostatnio trochę zmniejszyłam mu porcje, sugerując się opisem na opakowaniu mleka no i miałam 2 dni z rzędu o tej samej porze awanturę 
reklama
marta18691
No i masz przyczynę dziecko głodneWczoraj doszłam do wniosku, że moje dziecko jak tak strasznie płacze, że ledwo oddech łapie to przyczyna jest tylko jedna: jest głodnyja myślałam, że to ząbek, skok, czy nosić trzeba, a to jednak znów za mało mleka, bo ostatnio trochę zmniejszyłam mu porcje, sugerując się opisem na opakowaniu mleka no i miałam 2 dni z rzędu o tej samej porze awanturę
![]()