reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja jak pytałam pediatrę o okulistę, to stwierdziła, że nie ma konieczności jak się nic nie dzieje i że dobrze reaguje na bodźce, więc znów co lekarz to opinia 😂 dobrze, że z małą wszystko w porządku!
Prywatnie to każde dziecko powinno być u każdego specjalisty 🤣 tak jak u mnie na bioderka byśmy chodzili co 2 miesiące, żeby przychodnia zarabiała, ale się zbuntowałam w końcu 🤣

Coś Ty tam za tyle kasy pokupowała? 😱 Tam chyba nawet nie ma tylu różnych wzorów jakby z każdego brać, chyba że to ja mam takie biedne Pepco koło siebie 😂
oj jest 😂rampersy, bodziaki krótki i długi, piżamki, kaftaniki, skarpetki, spodenki, spodnie
pierze się ale zrobię fotę jak poprasuje 😜

Tylko mój taki poubierany od czapy 🙈🙈🙈 w to, co akurat jest czyste 🙈 jeszcze teraz przewieźliśmy już większość rzeczy i zostałam z jakimiś ochłapami już nie mówiąc o moich ciuchach 😂 i będę chodzić 2 tygodnie w tym samym, pewnie nawet tego nie odczuje... Nie wiem po co mi pełna szafa 🙄
Mój też często ubrany w przypadkowe rzeczy 😂 zwłaszcza jak ma na sobie już jakieś body we wzorki/paski a trzeba do tego założyć cienkie spodenki, których praktycznie brak, więc dostaje to co jest, ja też teraz ubieram się w to co pod ręką jak wychodzimy, a nie ma czasu na strojenie 😂

A widzisz ja na bioderka chodze na fundusz i będzie 4 razy łącznie. Takze chyba jest to zalecane
Ja gdybym ich słuchała to do roku byłaby 6 razy 🤣🤣🤣
Ogólnie powinno się je robić minimum 3, jak dziecko się urodzi, potem jak siada i kolejne jak stoi, ale u mnie to czyste naciąganie na kasę było.

reklama
Ja nigdy po tyle nie kupuje. W 51015 są zawsze nocne promocje i -70%. Bodziaki wychodzą po dyszce.
tylko te promki są jak już pora roku się zmienia 😂 ja do tej pory w Pinokiu kupowałam
ale teraz serio z bio bawełny albo bawełny kupiłam i nawet jakby miała wyrzucić za tydzień to i tak się opłaca 😜
oczywiście trzeba uważać na metki bo dużo jest takich 80% bawełny

Do góry