G
gość _199
Gość
Ja nigdy po tyle nie kupuje. W 51015 są zawsze nocne promocje i -70%. Bodziaki wychodzą po dyszce.No ja też tak miałam jak kupowałam po 40 50 zł. No przyznam że chyba trochę wpadłam w szał jak zobaczyłam te ceny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nigdy po tyle nie kupuje. W 51015 są zawsze nocne promocje i -70%. Bodziaki wychodzą po dyszce.No ja też tak miałam jak kupowałam po 40 50 zł. No przyznam że chyba trochę wpadłam w szał jak zobaczyłam te ceny![]()
Prywatnie to każde dziecko powinno być u każdego specjalistyA ja jak pytałam pediatrę o okulistę, to stwierdziła, że nie ma konieczności jak się nic nie dzieje i że dobrze reaguje na bodźce, więc znów co lekarz to opiniadobrze, że z małą wszystko w porządku!
Mój jest jeszcze na etapie: nie umiem przewrócić się na brzuszeketapy:
- Pełzanie w przód i w tył.
- Czołganie na brzuszku na „komandosa”.
- Stawanie na czworakach i bujanie się do przodu.
- Raczkowanie.
A widzisz ja na bioderka chodze na fundusz i będzie 4 razy łącznie. Takze chyba jest to zalecanePrywatnie to każde dziecko powinno być u każdego specjalistytak jak u mnie na bioderka byśmy chodzili co 2 miesiące, żeby przychodnia zarabiała, ale się zbuntowałam w końcu
![]()
Coś Ty tam za tyle kasy pokupowała?Dziewczyny dzięki za polecenie pepco trzy stówy rachunek a cała siata ubrań![]()
Ja to z mezem nie umiemy się oprzećNo ja też tak miałam jak kupowałam po 40 50 zł. No przyznam że chyba trochę wpadłam w szał jak zobaczyłam te ceny![]()
oj jestCoś Ty tam za tyle kasy pokupowała?Tam chyba nawet nie ma tylu różnych wzorów jakby z każdego brać, chyba że to ja mam takie biedne Pepco koło siebie
![]()
Mój też często ubrany w przypadkowe rzeczyTylko mój taki poubierany od czapyw to, co akurat jest czyste
jeszcze teraz przewieźliśmy już większość rzeczy i zostałam z jakimiś ochłapami już nie mówiąc o moich ciuchach
i będę chodzić 2 tygodnie w tym samym, pewnie nawet tego nie odczuje... Nie wiem po co mi pełna szafa
![]()
Ja gdybym ich słuchała to do roku byłaby 6 razyA widzisz ja na bioderka chodze na fundusz i będzie 4 razy łącznie. Takze chyba jest to zalecane
tylko te promki są jak już pora roku się zmieniaJa nigdy po tyle nie kupuje. W 51015 są zawsze nocne promocje i -70%. Bodziaki wychodzą po dyszce.