rosenberg
Fanka BB :)
Ale czym się martwić? Niektóre dzieci są gotowe nawet w 7, 8 miesiącu dopieroJa się zaczynam martwić o te jego rozszerzanie diety. Wszystkim co mu daje to pluje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czym się martwić? Niektóre dzieci są gotowe nawet w 7, 8 miesiącu dopieroJa się zaczynam martwić o te jego rozszerzanie diety. Wszystkim co mu daje to pluje![]()
Ja mu dałam już nawet kawalek to wypluł.. a to już jednak czas na rozszerzanie :/ mam wrażenie, że mu to nie smakuje, bo moje mleko z łyżeczki je.U mnie tak samo. Jedzeniem tego nazwać nie można. Od 2 dni jej nic nie daje bo mnie wkurzyła. Podobno dzieci karmione piersią gorzej uczą się jedzenia bo inaczej język układają...
Moj by się nie załatwiłNo u nas to samo. A że na razie nawet kupić nie możemy to może na październik będą jak się udana razie będziemy żyć bez drzwi
dobrze, że chociaż frontowe są
Ja tak cały czas mam, że nie zrobię tego jak mój jest w domuMoj by się nie załatwiłkiedyś za czasów młodości mieszkaliśmy w gd i jak robil,, dwójkę,, to kazał mi okap włączać i siedziec zamknięta w pokoju
![]()
Boje się, że jakiejś anemii się nabawi, cóż będę próbowała dalej.Ale czym się martwić? Niektóre dzieci są gotowe nawet w 7, 8 miesiącu dopiero
Ja wczoraj podałam brokuł z batatem i o dziwo jej smakowało, byłam w szoku bo marchewką strasznie pluła i nawet buzi otworzyć nie umiałaJa się zaczynam martwić o te jego rozszerzanie diety. Wszystkim co mu daje to pluje![]()
No właśnie ja póki co chciałam jednoskładnikowe podawać, ale może dwa składniki będą jakimś rozwiązaniem.Ja wczoraj podałam brokuł z batatem i o dziwo jej smakowało, byłam w szoku bo marchewką strasznie pluła i nawet buzi otworzyć nie umiała![]()
U mnie po 1.5 tygodnia próbowania warzyw dzis wjechał banan. I mloda wkoncu pokazała jak to pięknie potrafi zjeść;D takze przekonała się do lyzeczki wiec jutro znow wskakujemy warzywo ;DNo właśnie ja póki co chciałam jednoskładnikowe podawać, ale może dwa składniki będą jakimś rozwiązaniem.
A jakie kupujesz? my wcinamy holle, Babydream, bobovita i humanaJa mu dałam już nawet kawalek to wypluł.. a to już jednak czas na rozszerzanie :/ mam wrażenie, że mu to nie smakuje, bo moje mleko z łyżeczki je.
to ja już dzisiaj włączyłam cały jeden posiłek uzupełniajacy 80g i zjadłU mnie tak samo. Jedzeniem tego nazwać nie można. Od 2 dni jej nic nie daje bo mnie wkurzyła. Podobno dzieci karmione piersią gorzej uczą się jedzenia bo inaczej język układają...