G
gość _199
Gość
Jak każdemuHaha mi to się zawsze wegetarianizm z warzywami kojarzy![]()

Ja uczę moje dziecko zasypiać samodzielnie, trzymajcie kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak każdemuHaha mi to się zawsze wegetarianizm z warzywami kojarzy![]()
Ogólnie dużo umie i lubi się bawić sama. Rano jak wstanie to jeszcze z godzinę daje nam pospać bo włącza sobie audiobook i komiksy ogląda. Dopiero jak zgłodnieje to budzi któreś z nasi co teraz Zosią Samosia czy raczej nie?
ogólnie nie zgłębiałam tego aż tak czy Montessori spodobało mi się, że od małego dziecka uczy się samodzielności no i właśnie nawet jak z nim usnę to jak wstanie to ja dalej mogę kimać chyba, że akurat klockiem w łeb dostanę![]()
na przewijaku też mi się zaczyna nie mieścić więc też super opcja bo na tym materacu go będę mogą przewijać
a lustra to mi się spodobały bo gwiazdek szukałam na sufit
no i zuch dziewczynaOgólnie dużo umie i lubi się bawić sama. Rano jak wstanie to jeszcze z godzinę daje nam pospać bo włącza sobie audiobook i komiksy ogląda. Dopiero jak zgłodnieje to budzi któreś z nasJa właśnie się zastanawiam, czy dla młodszej też czegoś takiego nie zaaranżować.
![]()
Ostatnio myślałam, że mój młody już będzie zasypiał samodzielnie, ale niestety nie ma szans bo jak tylko zostawię go w łóżeczku to przewraca się na brzuszek i impreza.Jak każdemu
Ja uczę moje dziecko zasypiać samodzielnie, trzymajcie kciuki![]()
Jaz moimi dziewczynkami też prywatnie chodzilamKorekta się wkradła, faktycznie szmeryjutro będę do kardiologa dzwonić prywatnie, bo dopiero mamy we wrześniu wizytę na NFZ na 24.
Mój też dalej nie śpi.. i również nie chce zasypiać sam. Ja już nie mam na niego sił, nie chce spać, nie chce jeść, nic nie chce...Ostatnio myślałam, że mój młody już będzie zasypiał samodzielnie, ale niestety nie ma szans bo jak tylko zostawię go w łóżeczku to przewraca się na brzuszek i impreza.teraz ma jakąś tendencję do zasypiania o 23
![]()
3.2kg na miesiąc idzieDziewczyny na ile wam starcza puszka mleka?!
Tak, nie polecam. Latwo zagrzybic. U nas tak bylo, mysle ze to akurat byla kwestia niedosuszonej podlogi po myciu, ale sie wtedy o tym naczytalam, lepiej zeby materac mial przewiew.czy któraś z Was miała kiedyś materac na podłodze tak na dłużej?
dzięki.czytałam właśnie o tym to raczej przez ciepło które oddaje organizm podczas spania i jak nie ma ujściaTak, nie polecam. Latwo zagrzybic. U nas tak bylo, mysle ze to akurat byla kwestia niedosuszonej podlogi po myciu, ale sie wtedy o tym naczytalam, lepiej zeby materac mial przewiew.