• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
a zdarzyło mu się przez nos? kurde może mój coś ma pomiędzy krtanią a nosem 🤨
jutro dzwonię do pediatry bo szaleństwa można dostać .....
Mój wcale nie ulewal, a jak zaczęły się obroty na brzuch to cały czas, ale w końcu to mu się unormowało. Przez nos ten mu leciało, ale woda morska i wszystko mu się czyściło.

Czy Wam jeszcze bobasy ulewają?
martwię się bo mój wcześniej nic a teraz po kilka razy dziennie i dzisiaj dwa razy przez nos (musiałam mu płukać) bo oczywiście non stop na brzuchu😬
co masakra wcześniej się martwiłam że nie leży na brzuchu teraz się martwię jak leży 🤦‍♀️🤯
Nasz ciągle ulewa, niby mniej, ale czasem jak poleci fontanna to gorzej niż na początku 🤦 na brzuszku to nie ma opcji, że nie uleje 😂 zauważyłam, że często połyka jak coś mu się cofa, bo słychać jak odbija mu się z treścią, a nic nie leci, tylko coś tam mieli także taki typ 😂🤷

reklama
Nasz ciągle ulewa, niby mniej, ale czasem jak poleci fontanna to gorzej niż na początku 🤦 na brzuszku to nie ma opcji, że nie uleje 😂 zauważyłam, że często połyka jak coś mu się cofa, bo słychać jak odbija mu się z treścią, a nic nie leci, tylko coś tam mieli także taki typ 😂🤷
O, u nas identycznie z tym połykaniem. To podobno dlatego, że przełyk wydłuża się wraz ze wzrostem dziecka i wcześniej by się ulalo, a teraz już nie dosięga do buzi 🙊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry