reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie też miał być Czaruś 😀😀 ale jest Hanka śmietanka😂
U nas miała być Lena, ale teraz już bym tak dziewczynki nie nazwała, więc dobrze, że jest chłopiec 🙈 Kiedyś bardzo podobało mi się imię Konstancja, ale też za długie do nazwiska. Aktualnie jakbym miała mieć dziewczynkę to Ula albo Iga 👍

reklama
No ja też jestem ciekawa wzrostu, ale moja pediatra nigdy nie mierzy 🤷 muszę jej teraz powiedzieć, żeby zmierzyła. Też 10 sierpnia mamy szczepienie 😀
Mi się wydaje, że u nas w przychodni dobrze pielęgniarka mierzy. Jak jesteśmy w szpitalu na mierzeniu to zawsze mi się śmiać chce... Albo wychodzi, że nie urosła, albo że się skurczyła. Urodziła się mając 51 cm, a po miesiącu w szpitalu wyszło że ma 47 cm 🤷‍♀️ potem w przychodni było że ma 61, a po 2 tygodniach w szpitalu 59 😂

Mi się wiele imion nie podobało po prostu albo nie pasowało do nazwiska (albo do mojego dziecka po prostu 😅) albo były już w rodzinie. Aleksander jest fajne, ale już by odpadło, bo za długie, nazwisko też długie 🙈 także ten Cezary nam spadł z nieba 🙏
My mamy takie długie nazwisko, w sumie stary ma 🤣

reklama
Spodenki za 15zł wjechały jak złoto 🤩 kółka do wózka w końcu przyszły, więc kurs warzywniak i jutro brokuł 🙈 ciekawe kto najbardziej będzie marudził 😂

Załączniki

• Screenshot_2021-07-30-13-59-39-634_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-07-30-13-59-39-634_com.miui.gallery.jpg
    295,8 KB · Wyświetleń: 91
Do góry