U nas miała być Lena, ale teraz już bym tak dziewczynki nie nazwała, więc dobrze, że jest chłopiecU mnie też miał być Czaruśale jest Hanka śmietanka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas miała być Lena, ale teraz już bym tak dziewczynki nie nazwała, więc dobrze, że jest chłopiecU mnie też miał być Czaruśale jest Hanka śmietanka
![]()
Mi się wydaje, że u nas w przychodni dobrze pielęgniarka mierzy. Jak jesteśmy w szpitalu na mierzeniu to zawsze mi się śmiać chce... Albo wychodzi, że nie urosła, albo że się skurczyła. Urodziła się mając 51 cm, a po miesiącu w szpitalu wyszło że ma 47 cmNo ja też jestem ciekawa wzrostu, ale moja pediatra nigdy nie mierzymuszę jej teraz powiedzieć, żeby zmierzyła. Też 10 sierpnia mamy szczepienie
![]()
My mamy takie długie nazwisko, w sumie stary maMi się wiele imion nie podobało po prostu albo nie pasowało do nazwiska (albo do mojego dziecka po prostu) albo były już w rodzinie. Aleksander jest fajne, ale już by odpadło, bo za długie, nazwisko też długie
także ten Cezary nam spadł z nieba
![]()
U nas prawie co pół roku, Lena luty, mój narzeczony w lipcu, a ja grudzieńU nas każdy z innego miesiąca, ale w maju mam urodziny i wtedy począł się młodypo %% najłatwiej
![]()
Mój stary ma krótkie.My mamy takie długie nazwisko, w sumie stary ma![]()
U nas każda pora rokuU nas prawie co pół roku, Lena luty, mój narzeczony w lipcu, a ja grudzień![]()
To u nas jeszcze wiosny brakujeU nas każda pora rokuIda zima, ja wiosna, Matylda lato, a mąż jesień
![]()
Teraz policzyłam, że imię na 10 liter i nazwisko teżMój stary ma krótkie.Lena i nazwisko też ma 4 litery.
![]()
U nas nazwisko chłopaków ma 12 literTeraz policzyłam, że imię na 10 liter i nazwisko też![]()