reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A u Was mm?
Wiesz co, duzo moich kolezanek narzekalo na nocne pobudki tak czeste (tylko wszystkie akurat karmiace piersia). Za dnia nawet te dzieci spokojne, ale w nocy nie dawaly pospac. Mam kolezanke co teraz ma core miesiac starsza i to samo. Nooo moze nie co godzine, ale tak srednio co dwie mowi ze sie budzi. To tu na forum az jestem zaskoczona jak te dzieci pieknie dziewczynom przesypiaja noc.
U nas pobudka o północy i po 1, a potem o 4 i już nad ranem, ale nie wiem o której bo od 4 był z nami w łóżku. Gdyby nie ta dziwna pobudka o 1 to byłoby super... A jeszcze obudzil się od razu z takim dziwnym płaczem 😐 no ale zjadł normalnie tak jak zawsze.

reklama
My uciekliśmy z Gdańska po studiach 😀 chociaz stary od razu dostał 3 propozycje pracy tam, ale wybraliśmy 60 km od Gdańska 😀zyje się spokojniej, wszędzie blisko 😂i ceny mieszkań 😀 ludzie z Gd kupują w Elblągu mieszkania i dojeżdżają codziennie do pracy, bo 30 min się jedzie 😀 a mieszkania połowa taniej
No Gdańsk też kosmiczne ceny to prawda. My właśnie dlatego uciekliśmy teraz z Krakowa na wioskę. Stary dojeżdża w 30min do roboty, a tam gdzie mieszkaliśmy to godzinę prawie mu to zajmowało 😂 chociaż niby tutaj u nas też korki niemiłosierne bo dopiero budują obwodnicę.

😀

Załączniki

• photocollage_2021816957666.jpg
    photocollage_2021816957666.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 100
U nas pobudka o północy i po 1, a potem o 4 i już nad ranem, ale nie wiem o której bo od 4 był z nami w łóżku. Gdyby nie ta dziwna pobudka o 1 to byłoby super... A jeszcze obudzil się od razu z takim dziwnym płaczem 😐 no ale zjadł normalnie tak jak zawsze.
Moze cos sie przysnilo zlego, moja czasami tez tak sie budzi z placzem, rzadko ale mysle ze to sen jakis, bo placze jeszcze taka niedobudzona.

No Gdańsk też kosmiczne ceny to prawda. My właśnie dlatego uciekliśmy teraz z Krakowa na wioskę. Stary dojeżdża w 30min do roboty, a tam gdzie mieszkaliśmy to godzinę prawie mu to zajmowało 😂 chociaż niby tutaj u nas też korki niemiłosierne bo dopiero budują obwodnicę.
A paznokcie w galerii 150zl kosztowały kiedyś 🤣bo kiedyś byłam a musiałam zrobić no swojego sprzętu nie miałam 🤣na wakacjach byłam u rodziny

U nas nocka też tragiczna, cały czas pobudki. Zresztą teraz w dzień też nie lepiej, młody marudny bardzo, uśpić się nie chcę bo wyje. Obstawiam sie że może to zęby bo pcha ręce do buźki i mega się ślini. Tylko kiedy one wyjdą? 😭a jak to nie zęby to ja nie wiem o co chodzi😱

reklama
Do góry