reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My juz w drodze do domu. Nasze pierwsze wakacje nie trwaly dlugo bo pogoda się mega zepsuła. Deszcz i mega wiatr. Wiec bez sensu siedzieć na tylku. Mloda jeszcze załapała katarek woec maruda. Takze rano decyzja ze wracamy i wrócimy do Gdańska w lepsza pogode ;D

reklama
My chyba jednak w tym roku zrezygnujemy z morza i jednak pojedziemy do Wrocławia na kilka dni. Trochę bliżej jest, a zahaczymy z młodym o zoo i zwiedzimy miasto bo piękne 😁

No ale nie pcha np tych wacikow do buzi, nie gryzie? Ja takich rzeczy się trochę boję bo mój się rzuca jak na szynkę i wszystko rozgryza 🙄 więc musze uważać co włożę do środka 😂
U mnie jak ma paczkę chusteczek to pcha do buzi. Ale juz jak w pudełku sa mokre waciki bo tak wycieramy zazwyczaj tylek. To juz tego do buzi nie weźmie;p jedynie wklada i wywala na nowo

My chyba jednak w tym roku zrezygnujemy z morza i jednak pojedziemy do Wrocławia na kilka dni. Trochę bliżej jest, a zahaczymy z młodym o zoo i zwiedzimy miasto bo piękne 😁
Nad morzem jest super ale jak jest pogoda. Jak teraz się zepsuła to już nie bylo z młodą gdzie iść;/ my jeszcze planujemy jechać na mazury w weekend jak się uda ;p cos czuje ze mloda soe zarazi do podróżowania;D

Nad morzem jest super ale jak jest pogoda. Jak teraz się zepsuła to już nie bylo z młodą gdzie iść;/ my jeszcze planujemy jechać na mazury w weekend jak się uda ;p cos czuje ze mloda soe zarazi do podróżowania;D
No tylko właśnie my mamy całą Polskę nad morze to szkoda mi trochę młodego tyle ciągać, zwlaszcza że wyjedziemy w niedziele i wrócimy w środę. A do wrocka to szybkie 4h jazdy :D a Wrocław też piękny!

reklama
I nie gryzie cię ? Mój to taka pirania, że nie da się go karmić, szczególnie jak usypia...
Ugryzł mnie dwa-trzy razy. Tylko jak mu coś nie pasowało tj nie chciał jeść, a ja myślałam że chce i mu pchałam cycka 😂 a tak to przyznam, że nie gryzie, przynajmniej na razie... Ale jak Cię gryzie to wyciagaj i chowaj i tlucz mu do głowy, że ała i to boli, powinien w pewnym momencie zakumac.

Do góry