My juz w drodze do domu. Nasze pierwsze wakacje nie trwaly dlugo bo pogoda się mega zepsuła. Deszcz i mega wiatr. Wiec bez sensu siedzieć na tylku. Mloda jeszcze załapała katarek woec maruda. Takze rano decyzja ze wracamy i wrócimy do Gdańska w lepsza pogode ;D
reklama
G
gość _199
Gość
@rosenberg twój ma już zęby, bo nie kojarzę ?
rosenberg
Fanka BB :)
Tak, dolne jedynki i niedługo powinny też wychodzić górne@rosenberg twój ma już zęby, bo nie kojarzę ?
rosenberg
No ale nie pcha np tych wacikow do buzi, nie gryzie? Ja takich rzeczy się trochę boję bo mój się rzuca jak na szynkę i wszystko rozgryzaA najlepiej jak vos jest jeszcze w srodku;D u mnie mala uwielbia otwierać i wywalav waciki mokre ;D

U mnie jak ma paczkę chusteczek to pcha do buzi. Ale juz jak w pudełku sa mokre waciki bo tak wycieramy zazwyczaj tylek. To juz tego do buzi nie weźmie;p jedynie wklada i wywala na nowoNo ale nie pcha np tych wacikow do buzi, nie gryzie? Ja takich rzeczy się trochę boję bo mój się rzuca jak na szynkę i wszystko rozgryzawięc musze uważać co włożę do środka
![]()
Nad morzem jest super ale jak jest pogoda. Jak teraz się zepsuła to już nie bylo z młodą gdzie iść;/ my jeszcze planujemy jechać na mazury w weekend jak się uda ;p cos czuje ze mloda soe zarazi do podróżowania;DMy chyba jednak w tym roku zrezygnujemy z morza i jednak pojedziemy do Wrocławia na kilka dni. Trochę bliżej jest, a zahaczymy z młodym o zoo i zwiedzimy miasto bo piękne![]()
G
gość _199
Gość
I nie gryzie cię ? Mój to taka pirania, że nie da się go karmić, szczególnie jak usypia...Tak, dolne jedynki i niedługo powinny też wychodzić górne
rosenberg
No tylko właśnie my mamy całą Polskę nad morze to szkoda mi trochę młodego tyle ciągać, zwlaszcza że wyjedziemy w niedziele i wrócimy w środę. A do wrocka to szybkie 4h jazdyNad morzem jest super ale jak jest pogoda. Jak teraz się zepsuła to już nie bylo z młodą gdzie iść;/ my jeszcze planujemy jechać na mazury w weekend jak się uda ;p cos czuje ze mloda soe zarazi do podróżowania;D
reklama
rosenberg
Ugryzł mnie dwa-trzy razy. Tylko jak mu coś nie pasowało tj nie chciał jeść, a ja myślałam że chce i mu pchałam cyckaI nie gryzie cię ? Mój to taka pirania, że nie da się go karmić, szczególnie jak usypia...