• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie wiem o co chodzi, ale ogólnie moje dziecko ładnie rutynowo idzie w drzemki codziennie około 10-11 i potem koło 14. Ale ta ostatnia jest jakaś ciężka, niby zmęczony, ale nie chce zasypiać, a jak już przysnie to 20 min i koniec. Czy waszym robaczkom też gorzej idą te późne drzemki? 🤔
U nas dziś były 3 drzemki ale każda po około 20 minut😲 ogólnie mam wrażenie że coraz mniej snu młody potrzebuje.

reklama
Powoli zaczynam myśleć o przenoszeniu młodego za parę miesięcy do własnego pokoiku... Ale jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. Mam nadzieję, że zacznie dłużej spać w nocy do tego czasu bo nie uśmiecha mi się nawet co 3h do niego wstawać i chodzić 🙄🙄
Mój czy śpi.ze mną czy we własnym pokoju, nie ma to znaczenia, ale daje rade wstawać co chwilę do niego. Prawdę powiedziawszy budzę starego żeby go przyniósł 😈
Nie wyobrażam sobie na stałe z nim spać, nawet do mamy kupiłam łóżeczko, bo często u niej śpię i nie chcę z młodym.

U mnie na noc j w nocy tez ladnie wciaga. Ale w dzień slabo. Od jutra zaczynam gotować zupki. I wprowadze staly rytm. Sprobuje ;D kolo 11 kaszka a potem zupka o 14. Reszta dnia mleko. Zobaczymg jak się sprawdzi;p
Ja bym chciala taki rytm, ale u nas nie ma opcji by jakikolwiek dzień wyglądał tak samo. Dzisiaj np. w ogóle nie dostał niczego do jedzenia poza cyckiem. Jestem okropną matką 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry