rosenberg
Fanka BB :)
Też mam taki cienki płaszcz na wiosnęJa też mam jedena taka kurtkę jesień i zima chodzę jak nie jest aż tak zimno to non stopkupiłam za 4zl i tak mi się podoba że niewiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam taki cienki płaszcz na wiosnęJa też mam jedena taka kurtkę jesień i zima chodzę jak nie jest aż tak zimno to non stopkupiłam za 4zl i tak mi się podoba że niewiem
Ja kiedys lubiłam bardzo lumpki, do pewnego momentu jak pomyślałam sobie, że może nieboszczyk to nosił,Też mam taki cienki płaszcz na wiosnękupiony chyba za 8 Ziko
![]()
A to nie trzeba dotkac tam czegoś żeby on grał?Kurde, ale smuteczek, dostaliśmy garnuszek na klocuszek od jednej ciotki i dzisiaj. Odpakowalam i uruchomiłam. Wszystko pięknie działa oprócz tej melodyjki jak się wkłada rękę do środkapierwszy raz pięknie zadziałała a teraz już nie chce
próbowałam wszystkiego, merdalam w środku ręką ale nie gra
![]()
Wyjelam swój i tam jest taka czerwona dioda, może ma folie twoja i słabo łapie??Kurde, ale smuteczek, dostaliśmy garnuszek na klocuszek od jednej ciotki i dzisiaj. Odpakowalam i uruchomiłam. Wszystko pięknie działa oprócz tej melodyjki jak się wkłada rękę do środkapierwszy raz pięknie zadziałała a teraz już nie chce
próbowałam wszystkiego, merdalam w środku ręką ale nie gra
![]()
Musisz przy świetle dziecko robić żeby plemnik widział do kogo się upodobnić.A propo komentarzy od innych. Moja siostra cioteczna powiedziała, żebym się bardziej przy drugim postarała, żeby do mnie było podobne. A ja do niej, no żeby to ode mnie zależało do kogo będzie podobne..![]()
Wystarczy włożyć rękę z tego co jest napisane w instrukcjiA to nie trzeba dotkac tam czegoś żeby on grał?
Hmmm sprawdzę czy nie ma folii. Ale wydaje mi się że nie bo już tego dotykałam żeby zobaczyć czy się nie zabrudziła czy cośWyjelam swój i tam jest taka czerwona dioda, może ma folie twoja i słabo łapie??
Niestety nie ma tam żadnej foliiHmmm sprawdzę czy nie ma folii. Ale wydaje mi się że nie bo już tego dotykałam żeby zobaczyć czy się nie zabrudziła czy coś