reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie będziesz z nią chodzila ma spacerki?
Wychodzić będziemy napewno jak pogoda na to pozwoli. Jakoś ja sama nie lubię w deszcz spacerować ;p a z tego co kojarzę to u nas każda jesień to deszcz deszcz i deszcz:D pocieszam się że teram w urlop mąż zrobił nam taras w ogrodzie zadaszony z myślą właśnie o nas żebyśmy nie mokły :D

reklama
Przypomniała mi się strona z której zamawiałam młodej ubranka na urodzenie. Link do: Slodkisen może któraś nie zna a by chciała coś fajnego to są super pajace i bodziaki. Może jakieś mega tanie nie są ale jakościowo fajne,

mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarz 🙄
Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane :(

Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane :(
byliśmy neurolog nas wysłała że warto zweryfikować aczkolwiek ona nie widziała 180 zł 🙄póki co nie zaobserwowali bo ładnie daje dotykać włoski, czesać i nie ma nie tolerancji na inne materiały na ciele metki itp
bardzo fajna babeczka była poleciła nam żeby kupić taką z bawełny prążkowanej rozciągliwej ale też zwróciła uwagę żeby zakładać już na zewnątrz bo może poprostu zwyczajnie jemu za gorąco.
natomiast zwrócili nam uwagę na obnizone napięcie w obrębie barków ale już z fizjo z tego wyszliśmy
za jakiś czas znowu się wybiorę bo dała mi też parę wskazówek na co zwracać uwagę 😜 np czy lubi jeść różne faktury

reklama
Do góry