Wychodzić będziemy napewno jak pogoda na to pozwoli. Jakoś ja sama nie lubię w deszcz spacerować ;p a z tego co kojarzę to u nas każda jesień to deszcz deszcz i deszczNie będziesz z nią chodzila ma spacerki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wychodzić będziemy napewno jak pogoda na to pozwoli. Jakoś ja sama nie lubię w deszcz spacerować ;p a z tego co kojarzę to u nas każda jesień to deszcz deszcz i deszczNie będziesz z nią chodzila ma spacerki?
To na Aliexspres widzialam za 16 zł to samoJa właśnie mam tą za 40 zł@olga.1 wejść sobie na stronę antilda.pl tam są fajne rzeczy, podnóżek, czy okleina na nóżki
![]()
Ja nie umiem z Ali nic zamawiać i jeszcze nie zamawiałam nigdyTo na Aliexspres widzialam za 16 zł to samobędę szukać
![]()
O dziwo ubranka z Ali mają lepszą jakość niż z hm.Ja nie umiem z Ali nic zamawiać i jeszcze nie zamawiałam nigdy![]()
mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarzTo ja wtedy czapki nie zakładam jak jest kaptur [emoji3]
Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarz![]()
byliśmy neurolog nas wysłała że warto zweryfikować aczkolwiek ona nie widziała 180 złPowiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane![]()
Jak znajdziesz na alie to podlinkuj tutaj teżTo na Aliexspres widzialam za 16 zł to samobędę szukać
![]()
DobraJak znajdziesz na alie to podlinkuj tutaj też![]()