• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarz 🙄
Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane :(

Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane :(
byliśmy neurolog nas wysłała że warto zweryfikować aczkolwiek ona nie widziała 180 zł 🙄póki co nie zaobserwowali bo ładnie daje dotykać włoski, czesać i nie ma nie tolerancji na inne materiały na ciele metki itp
bardzo fajna babeczka była poleciła nam żeby kupić taką z bawełny prążkowanej rozciągliwej ale też zwróciła uwagę żeby zakładać już na zewnątrz bo może poprostu zwyczajnie jemu za gorąco.
natomiast zwrócili nam uwagę na obnizone napięcie w obrębie barków ale już z fizjo z tego wyszliśmy
za jakiś czas znowu się wybiorę bo dała mi też parę wskazówek na co zwracać uwagę 😜 np czy lubi jeść różne faktury

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry