marta18691
Fanka BB :)
Ojej mi nie za bardzo podobają się takie brwiDziewczyny jutro idę sobie zrobić brwi permanentnemam mega stresa a bardzo chce
mam nadzieję, że przed chrztem nie będę plakac
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej mi nie za bardzo podobają się takie brwiDziewczyny jutro idę sobie zrobić brwi permanentnemam mega stresa a bardzo chce
mam nadzieję, że przed chrztem nie będę plakac
![]()
Ojej to gruboZa wcześnie sie ucieszyłam ze mloda ladnie spi. Dzis pobudki co 2h na mleko ;/
Ooo a dla mnie to brwi to podstawa podstawyOjej mi nie za bardzo podobają się takie brwiale każdy jak kto woli
![]()
Ja nie wiem chyba przechwalilam swoje dziecko... Dziś ani nie śpi, tylko placze... Mam tyle roboty a ona nie współpracujeMloda nauczyla sie jęczeć i stękać. ;p robi to ciagle. Teraz to juz nie wiadomo kiedy jej zle i kiedy poszla kupa ;D
To dobrze ze piszesz bo mialam pytac czy ktores dziecko tak robi. Nasza to samoMloda nauczyla sie jęczeć i stękać. ;p robi to ciagle. Teraz to juz nie wiadomo kiedy jej zle i kiedy poszla kupa ;D
To samo pisalam rano o swojej haha;D nie miz a chwalić bo na drugi dzień pokazują co potrafiaJa nie wiem chyba przechwalilam swoje dziecko... Dziś ani nie śpi, tylko placze... Mam tyle roboty a ona nie współpracuje
Ja dzis mam doscTo samo pisalam rano o swojej haha;D nie miz a chwalić bo na drugi dzień pokazują co potrafia
No takie życieJa nie wiem chyba przechwalilam swoje dziecko... Dziś ani nie śpi, tylko placze... Mam tyle roboty a ona nie współpracuje