Ja robilam. Zdjecie male w ramce z wierszykiem. Obwiązane wstazka. Proste tanie ale chrzestni mega wzruszeniDziewczyny chce zronic podziękowania dla chrzestnych od małej, robiliście? Macie jakieś pomysły??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja robilam. Zdjecie male w ramce z wierszykiem. Obwiązane wstazka. Proste tanie ale chrzestni mega wzruszeniDziewczyny chce zronic podziękowania dla chrzestnych od małej, robiliście? Macie jakieś pomysły??
U nas wyglądało to tak. Slabo widac bo zdjecie robione wieczorem. Ale chrzestni zadowoleni bardzo. I u jednego i u drugiego stoi na szafce w widocznym miejscu. Budzetowy pomysl ale fajny ;pDziękija dla gości tez mam magnesy (czekam aż przyjda) i mam to też. Zastanawiam się co dla chrzestnych
![]()
Dziewczyny chce zronic podziękowania dla chrzestnych od małej, robiliście? Macie jakieś pomysły??
Nie. W tym okresie najbardziej kaloryczne jest mleko w porównaniu z jedzeniem, dlatego u dzieci, które słabo przybierają nie wolno szybciej rozszerzać diety.
Ale każdy robi jak chce.
A malujesz się czymś więcej niż tuszem ? Ja w ciąży nosiłam rzęsy, ale nie malowałam się, więc nie miałam problemu ze zmywaniem makijażu [emoji136]
Niestety, zdecydowanie zbyt żal mi jest moich rzęs i zrezygnowałam, bo strasznie mi się niszczyły.
Dziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złościzanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p
U nas tez tak to wyglądaDziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złościzanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p
U nas tez ja pantsy ale dla meza pampersy bo on pqntsa nie umie małej założyć;D ale teraz to jest istny hardcor nia hahaU nas tez tak to wyglądapampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzo
![]()