reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
już odkryłam co to kwaśny smak nie chce go jeść podawałam jagody i czarna porzeczkę 😜
a Pasternak wszamił dzisiaj jak zawsze😂
mój to na kupę wogole się już nie napina ale zawsze wiem kiedy zrobi bo robi rano po g. 8 i czasem po g. 18 przed kąpielą ale to jak za dużo zje 😜
Haha mój też kwaśnego nie zje, więc śliwka, kwaśne jabłko (w sumie każde jabłko) i brzoskwinia odpadły. Brzoskwinie mam od rodziców z drzewa i po podgrzaniu była wyczuwalna nutka kwasowości, więc już się krzywił, nawet dziś jak mu dałam gruszkę z brzoskwinią to jadł niepewnie 😂 A to mój nie robi kupy tak regularnie, ale przynajmniej raz dziennie musi być.

Czemu beznadziejne? Ja Piore i suszę i nic się nie dzieje. Hm o wiele gorszy jakościowo
to u mnie na odwrót h&m extra i kopertowe
a tutaj nie dosyć że przez głowę to sztywne to jak diabli do tego rozmiary z d.... głowa za waska, ręce za długie, całość bodziaka za krótka 🙄
oczywiście nie wszystko spodenki trafiły się super ale po spodnie nie będę jeździć

to u mnie na odwrót h&m extra i kopertowe
a tutaj nie dosyć że przez głowę to sztywne to jak diabli do tego rozmiary z d.... głowa za waska, ręce za długie, całość bodziaka za krótka 🙄
oczywiście nie wszystko spodenki trafiły się super ale po spodnie nie będę jeździć
Ja kupuje tam z bio bawełny tylko, i milusie są 😀😀może twoj młody ma duza głowę? U mnie nie ma żadnego problemu 😀 przerabiam wszystko od Pinokio do mayroyal i chyba różnice czuc tylko w mayroyalu😀

Ja kupuje tam z bio bawełny tylko, i milusie są 😀😀może twoj młody ma duza głowę? U mnie nie ma żadnego problemu 😀 przerabiam wszystko od Pinokio do mayroyal i chyba różnice czuc tylko w mayroyalu😀
Niektóre ubranka z Pepco faktycznie są wąskie i ciężko przez głowę przechodzą, kwestia materiału, bo jedne z biobawełny są sztywne, że trzeba dziecko mocno powyginać, żeby ubrać, a inne też z biobawełny są tak rozciągliwe, że chwila i już założone 🤷

Dla mnie też z pepco spoko. Aj nie mogłam się powstrzymać i wczoraj kupiłam.🤩😅

Załączniki

• IMG_20210826_170941.jpg
    IMG_20210826_170941.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry