reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja jak byłam młodsza to chodziłam na imprezy a potem przestałam. Ogólnie nie lubię sylwestra bo zawsze się stresuje że kolejny rok za mną i śmierć coraz bliżej 😂😂🥴 ostatnie kilka to w domu siedziałam i tylko sylwester w tv i gry na PlayStation albo planszowki z facetem. A w tym roku chcemy zaszaleć :D i zrobić fajną imprezkę, nagotuje coś pysznego i przekąski zrobie, playlistę do tancow i jakieś smaczne alko i jedziemy :D
Ale niestety wszystko od młodego zależy. musi przede wszystkim zjeść z butli... A na razie jest strajk butelkowy całkowity. Aczkolwiek myślę że do tego czasu już spokojnie się wyrobi i damy radę ;D
A ja nie, byłam z takim zjebem w związku, że bez jego pozwolenia pierdnąć nie mogłam 🤣

reklama
A ja nie, byłam z takim zjebem w związku, że bez jego pozwolenia pierdnąć nie mogłam 🤣
A ja mam meza który gra na weselach i każdy sylwester od 11 lat byl zajęty wlasnie jego praca. Wiec jak się kiedyś trafil rok kiedy akurat byl w domu. To zrobiliśmy sylwestra samo zeby wkoncu sie pobawić.... pol osiedla potem o nas gadalo hahahha a teście do tej pory wspominają tego sylwestra. A minęło już kilka dobrych lat ;D

Do mam chlopcow
Czy zauwazylyscie, zeby Wasi mali panowie dotykali sie po genitaliach? Nie wiem, czy mojego Szkraba cos tam drazni czy to taki etap rozwoju i po prostu siega tam raczkami.

O taak, zawszę to robi jak mu zmieniam pieluchę. Najgorzej jak zrobi kupę, ściągam pieluchę, a on zaraz rączką za siusiaka łapie 🙈
W ogóle jak wygląda pielęgnacja takiego chłopca malego? Trzeba skórkę obciagac juz? Czy się tego nie robi 😂kiedyś coś tam czytalam i nie wiem czy w ogóle tak się robi 😂

W ogóle jak wygląda pielęgnacja takiego chłopca malego? Trzeba skórkę obciagac juz? Czy się tego nie robi 😂kiedyś coś tam czytalam i nie wiem czy w ogóle tak się robi 😂
Ja odciagam, ale tylko do oporu, nie ściągam calego napletka. Ale nie ukrywam, że gdyby u nas istniało obrzezanie, byłoby łatwiej 🤣

reklama
Ja się w ogóle nie wtrącam, robi jak chce. On wręcz się mnie pyta co ma robić, a ja przewracam oczami i mówię, że też jest ojcem 💁
Z ubrankami nie ma problemu, bo ja mam w szafie poukładane gotowe stylowki, ułatwienie dla mnie samej
Pokażesz zdjecie jak masz posegregowane stylowa?
Tak z ciekawości chciałabym zobaczyć bo sobie myślę czy nie łatwiej bt bylo tak kupować i układać ubrania małej. Ale nie wiem jak do tego podejść;D

Do góry