reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jestem tka wykończona każdym dniem... Codziennie sobie obiecuje, że zrobię sobie paznokcie wieczorem... Wyglądam jak że śmietnika 😂 jak kogoś znajomego spotykam na mieście, ukrywam paznokcie. Chrzest w niedzielę, muszę wszystko przygotować... Nie wiem jak ja dam rade
Ja też wyglądam jak żul, nie martw się. Paznokcie mam całe zniszczone z ogródka bo w pierwszy dzień rękawiczek nie miałam. Całe połamane obgryzione. I syfy mi na twarzy wyszły jakbym miała 15 lat. Jeden na środku na czole 😂 a dzisiaj mam do komplety jeszcze tłuste włosy, ale już późno i chyba nie chce mi się ich ogarniac

reklama
Też muszę się wybrać. Jaka masz wadę ?
A daj spokój.. Pogorszył mi się wzrok, czekam na okulary. Na jednym -1.0 na drugim -0.75, a cylinder 1.0 na lewym i prawym będę miała. Mówiła, że do 26 roku życia gałka oczna się jakby, nie wiem jak to nazywać hmm wykształca🤔 ale ogólnie jest duża szansa, żeby naprawić ten mój wzrok. I potem będę mieć mniejszą wadę.

Ja też ślepa :D czasami noszę okulary, ale teraz mi się triche pogorszyl wzrok w jednym oku i powinnam iść, ale na razie jakoś nie mam kiedy. Chyba zacznę soczewki nosić bo okulary strasznie niewygodne i młody mi ciągle próbuje ściągnąć
Ja właśnie do soczewek nie jestem przekonana. Zobaczę jak okulary będę miała, jak to będzie z Leną wyglądało. 😅 Oj ja się wzięłam za siebie i ogarniam się trochę ze wszystkim.

Jestem tka wykończona każdym dniem... Codziennie sobie obiecuje, że zrobię sobie paznokcie wieczorem... Wyglądam jak że śmietnika 😂 jak kogoś znajomego spotykam na mieście, ukrywam paznokcie. Chrzest w niedzielę, muszę wszystko przygotować... Nie wiem jak ja dam rade
Kochana kto jak nie Ty. 😊 Pewnie, że dasz radę. 😉

A daj spokój.. Pogorszył mi się wzrok, czekam na okulary. Na jednym -1.0 na drugim -0.75, a cylinder 1.0 na lewym i prawym będę miała. Mówiła, że do 26 roku życia gałka oczna się jakby, nie wiem jak to nazywać hmm wykształca🤔 ale ogólnie jest duża szansa, żeby naprawić ten mój wzrok. I potem będę mieć mniejszą wadę.
Mówisz ? Ja nie nosiłam od podstawówki, a powinnam, pewnie też by mi się ten wzrok poprawił. To może jednak zacznę nosić 😁😁

Ja od przedszkola mam wadę wzroku, a gdzieś od podstawówki już noszę okulary i wada się nie poprawiła, tylko wciąż się ciut pogłębiały, teraz już od lat mniej więcej taka sama jest, ale i tak bez okularów, czy soczewek jestem ślepa jak kret 😂 a teoretycznie nie mam jakiejś mega wielkiej wady, bo -2,5/-2,75 i jakiś tam astygmatyzm niewielki (w okularach mam -2,5 i cylinder, a soczewki bez cylindra -2,75).

Ja od przedszkola mam wadę wzroku, a gdzieś od podstawówki już noszę okulary i wada się nie poprawiła, tylko wciąż się ciut pogłębiały, teraz już od lat mniej więcej taka sama jest, ale i tak bez okularów, czy soczewek jestem ślepa jak kret 😂 a teoretycznie nie mam jakiejś mega wielkiej wady, bo -2,5/-2,75 i jakiś tam astygmatyzm niewielki (w okularach mam -2,5 i cylinder, a soczewki bez cylindra -2,75).
Ja mam podobną wadę. I ciągle mruze oczy i pewnie zmarchy zaraz będę od tego miała :D jak kogoś mijam na ulicy to zwykle nie poznaję bo twarze mi się rozmazują i detali nie widzę 😂

Mówisz ? Ja nie nosiłam od podstawówki, a powinnam, pewnie też by mi się ten wzrok poprawił. To może jednak zacznę nosić 😁😁
570 zł mi poszło.. Na okulary i wizytę, a wzięłam podstawowe szkła. Wybrałam całkiem inne, niż miałam wcześniej. Także czekam z niecierpliwością na nowe. 😄😅 No tak mi ta doktor mówiła. Ale warto pójść. Serio.

Ja mam podobną wadę. I ciągle mruze oczy i pewnie zmarchy zaraz będę od tego miała :D jak kogoś mijam na ulicy to zwykle nie poznaję bo twarze mi się rozmazują i detali nie widzę 😂
Mnie stary wkurzał, bo tylko a, bo Ty nie widzisz. 🙄 Ale myślę, no koniec idę na wizytę, nie zje mnie za te lata zaniedbania.😅

reklama
Chodzisz regularnie w okularach/soczewkach? 😅

Do góry