reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Chodzisz regularnie w okularach/soczewkach? 😅
Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrze 😅 pierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parują 👿

reklama
Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrze 😅 pierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parują 👿
Ech No widzisz ja mocno zaniedbałam.. Ja co prawda mam mniejszą wadę i może dlatego u mnie jest spora szansa na poprawę tego wzroku. Ja w nocy mega słabo z jazdą, bo w dzień, to jak Ci mogę. Ale cierpliwie czekam na oksy i Wam się pochwale. 😅😄😁

A propo, przed badaniem Pani Dotor taka ładna i wgl. założyła mi oksy te, a ja patrzę, a tu nagle widzę zmarszczki. 😂

Dziewczyny u nas katar chyba jednak nie od zębów. Dzien super. Ale Mloda cały wieczór zawalona. Noc teraz slaba, kaszle, nie śpi... jutro rano lekarz.

To była najgorsza noc w moim życiu. O ile często wstawał, to max po 10 minutach spal dalej a dzisiaj tylko na rękach spał, a
Albo z cyckiem w buzi, więc jestem wykończona 😫😫😫

Ja też wyglądam jak żul, nie martw się. Paznokcie mam całe zniszczone z ogródka bo w pierwszy dzień rękawiczek nie miałam. Całe połamane obgryzione. I syfy mi na twarzy wyszły jakbym miała 15 lat. Jeden na środku na czole 😂 a dzisiaj mam do komplety jeszcze tłuste włosy, ale już późno i chyba nie chce mi się ich ogarniac
Dobre 🤣ja czekam na okres 😂pewnie też mnie wysypie coś🙈

My juz po lekarzu. Podobno reakcja w porę bo mlodej zaczęło schodzić na oskrzeli. Takze jesteśmy do konca tygodnia uziemione w domu póki jej nie odejdzie ;)

reklama
Do góry