Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrzeChodzisz regularnie w okularach/soczewkach?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrzeChodzisz regularnie w okularach/soczewkach?![]()
Ech No widzisz ja mocno zaniedbałam.. Ja co prawda mam mniejszą wadę i może dlatego u mnie jest spora szansa na poprawę tego wzroku. Ja w nocy mega słabo z jazdą, bo w dzień, to jak Ci mogę. Ale cierpliwie czekam na oksy i Wam się pochwale.Tak, bo bez nie widzę nawet swojego odbicia w lustrzepierwsze co robię jak się budzę to okulary zakładam a ostatnie co robię to je ściągam, a jak wychodzę z domu to zwykle soczewki zakładam, bo jak świeci słońce muszę mieć przeciwsłoneczne (takie nadwrażliwe oczy mam) no i jeszcze odkąd jest pandemia to unikam łączenia okularów z maską, bo się wkurzam jak mi okulary parują
![]()
Wczoraj jeszxze była!O nie. Na olx już nie ma przesyłki za 1zl![]()
DobreJa też wyglądam jak żul, nie martw się. Paznokcie mam całe zniszczone z ogródka bo w pierwszy dzień rękawiczek nie miałam. Całe połamane obgryzione. I syfy mi na twarzy wyszły jakbym miała 15 lat. Jeden na środku na czolea dzisiaj mam do komplety jeszcze tłuste włosy, ale już późno i chyba nie chce mi się ich ogarniac
Nooo chyba do końca sierpnia. A nawet nie wiedziałam. Jakbym wiedziała to bym jeszcze nakupowala póki byłaWczoraj jeszxze była!
No to dobrzeMy juz po lekarzu. Podobno reakcja w porę bo mlodej zaczęło schodzić na oskrzeli. Takze jesteśmy do konca tygodnia uziemione w domu póki jej nie odejdzie![]()