G
gość _199
Gość
Mnie póki co też nie, ale za 10 lat kto wie.Mnie nie stać na 3![]()
Koleżanką mi podesłała ofertę pracy dla księgowej do przyuczenia u niej w firmie. Tak mnie zmotywowały te pieniądze, że zapisałam się na angielski
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie póki co też nie, ale za 10 lat kto wie.Mnie nie stać na 3![]()
Hahah ja mam 3dzieci i jestem po 30Chciałam mieć trójkę dzieci, ale nie wiem czy po 30stce dam radę tak nie sypiac. Już teraz boli mnie wszystko![]()
Lupilu .?Nie wiem czy to w moim Lidlu tylko czy ogólnie, ale cena na półce za 98szt pieluch 3 to 23zl, a zapłaciłam 13jakbym tylko nie miała tyle zakupów to bym wróciła po 2ga paczkę
ale niestety dzisiaj cygan
Tak. Cebula życiaLupilu .?
Niewiem ale nigdy takiej ceny nie widziałam 23zl tak z promocji ostatnio 4bralamTak. Cebula życia![]()
Hahahah. Nie używałam ich nigdyTak. Cebula życia![]()
No to pewnie źle wklepali do systemu u nasNiewiem ale nigdy takiej ceny nie widziałam 23zl tak z promocji ostatnio 4bralam
Tak widziałam na insta u matka promocjaNie wiem czy to w moim Lidlu tylko czy ogólnie, ale cena na półce za 98szt pieluch 3 to 23zl, a zapłaciłam 13jakbym tylko nie miała tyle zakupów to bym wróciła po 2ga paczkę
ale niestety dzisiaj cygan