G
gość _199
Gość
Te są spoko bo to jednoskładnikowe, zupełnie inaczej niż zwykle hormony.Ooooo! Tylko trochę się cykam bo ja to hormonalna antykoncepcję źle.znosze. ale niedługo muszę się wybrać na cytologię to zapytam o nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te są spoko bo to jednoskładnikowe, zupełnie inaczej niż zwykle hormony.Ooooo! Tylko trochę się cykam bo ja to hormonalna antykoncepcję źle.znosze. ale niedługo muszę się wybrać na cytologię to zapytam o nie
A jakie mleko małej dajesz bonie pamiętam? Ogolnie to jak masz czas to warto zamawiav z apteki gemini internetowej. Duzo taniej jest wszystkoTez widzialam ta promocjeja dzisiaj tez musze kupic pampersy. I mam 2 porcję mleka tylko więc muszę koniecznie kupic
a nigdzie promocji nie widzialam
![]()
Hipp dajeA jakie mleko małej dajesz bonie pamiętam? Ogolnie to jak masz czas to warto zamawiav z apteki gemini internetowej. Duzo taniej jest wszystko
A widzisz. Ja na gemini mlodej jak zamawiam to mam 10zl różnicy na puszce.... A jak dawałam delicol to w porównaniu z moimi aptekami 15 zł roznicy ;oHipp dajewłaśnie w Gemini nie jest tansze
![]()
Co zamiast cukru dasz?Dzisiaj chyba upiekę młodemu biszkopciki![]()
Co zamiast cukru dasz?
JaKto tu polecił ciuszki z name it?!! Zakochałam się, a maz nie będzie zadowolony z tej miłości
O daj znać, może i ja zrobię, bo widzę, że Lena chętnie jedzenie do buzi bierze i próbuje, więc może akurat.Tu jest przepis, zobaczymy czy dobre.![]()
Biszkopty bez cukru - RozszerzanieDiety.pl
Przepis na pyszne biszkopty bez cukru, idealne dla niemowląt w trakcie rozszerzania diety. Biszkopty dla niemowlaka to świetna alternatywa kupnych ciastek.rozszerzaniediety.pl
Jasne, jak się dzisiaj zbiorem to dam znać. Ewentualnie jutroO daj znać, może i ja zrobię, bo widzę, że Lena chętnie jedzenie do buzi bierze i próbuje, więc może akurat.![]()