• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

to nie wiem co to za stomatolog bo lidokaina jest stosowana w Stomatologii bardzo szeroko jest powierzchniowym środkiem znieczulającym na błony śluzowe, dziąsła itd
Z tego co pamiętam miała na myśli maści bez leku, bo ja o takich myślałam (czytałam o tej lidokainie, bo też chciałam wybrać lek, ale zniechęciły mnie jej działania niepożądane i strach przed stosowaniem u takiego malucha). A, że jej działanie i tak jest krótkotrwałe, to osobiście wolę podać lek przeciwbólowy, jeśli już podawać jakiś lek. Wydaje mi się, że ciężej taki lek przedawkować, bo dajesz konkretną dawkę, a żelu nigdy nie wiadomo ile dać, żeby nie było za dużo, a jednocześnie na tyle dużo, żeby pomogło.

reklama
Z tego co pamiętam miała na myśli maści bez leku, bo ja o takich myślałam (czytałam o tej lidokainie, bo też chciałam wybrać lek, ale zniechęciły mnie jej działania niepożądane i strach przed stosowaniem u takiego malucha). A, że jej działanie i tak jest krótkotrwałe, to osobiście wolę podać lek przeciwbólowy, jeśli już podawać jakiś lek. Wydaje mi się, że ciężej taki lek przedawkować, bo dajesz konkretną dawkę, a żelu nigdy nie wiadomo ile dać, żeby nie było za dużo, a jednocześnie na tyle dużo, żeby pomogło.
wiadomo tam konkretnie jest napisane ziarna grochu wcierać nie posmarować i zostawić tylko wetrzeć.
lek przeciw też bym podala jakby była gorączka,
każdy robi inaczej jakby każdy robił tak samo to by nie było o czym pisać 😂

wiadomo tam konkretnie jest napisane ziarna grochu wcierać nie posmarować i zostawić tylko wetrzeć.
lek przeciw też bym podala jakby była gorączka,
każdy robi inaczej jakby każdy robił tak samo to by nie było o czym pisać 😂
Ale to też jest lekarstwo na bol 😀. Ja nic nie daje Hani😂 gdyby mocno marudziła dałabym jej przeciwbólowe, zapalne. Radzimy sobie bez i myślę, że to najlepsza opcja 😀

Ostatnie dni gołych stópek 😍😍😍

Załączniki

• IMG_20210907_132136.jpg
    IMG_20210907_132136.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 110
Dziewczyny zazdroszczę tych spacerow. U nas gil do pasa, mala spac nie moze. Idą dwie jedyneczki. Dotknąć sie nie da, tylko rece i placz... cale szczęście mąż ma dwa dni wolnego teraz bo bym chyba sama zgłupiała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry