Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tez na brzuszku w gondoli śpiU nas taka sama pozycja w gondoli i innej nie ma opcji, nawet tak zasypia![]()
Po ile???? Wiadomo?????Patrzcie![]()
Ja wgl nie ogarniam pepco dla chłopców jest tyle super ubranek i wgl. A dla dziewczynek jak dla mnie brzydsze. Czasami znajdą się perełki.Patrzcie![]()
Ja kupiłam małemu, 15 zł bodajże. Wyrzuciłam paragonPo ile???? Wiadomo?????
Czapeczka pięknaJa wgl nie ogarniam pepco dla chłopców jest tyle super ubranek i wgl. A dla dziewczynek jak dla mnie brzydsze. Czasami znajdą się perełki.Ostatnio Lenie kupiłam czapeczkę chłopięca i cztery pary skarpetek bez uciskowych, bo na dziewczęcym dziale nie było.
![]()
Haha dobreCzapeczka pięknaja właśnie dla dziewczynek widzę zawsze fajne rzeczy
mój Filip nosi leginsy dziewczece z Pepco jasnoszare bo dla chłopaków były same dresy, a on jest taki mały że getry a najlepiej dziewczęce lepiej pasują
![]()
Ja kupiłam ostatnio kurteczkę z h&m bez metek co prawda, ale nową bo dziecko za szybko urosło i nigdy nie założyłoOgólnie kupiłam ostatnio w Pepco 2x spodnie, kurtkę taką jesienną (najdroższa bo 30 zł), czapkę, 4 x body z długim rękawem, 2 bluzy (jedna na rozmiar 92 ale piękna i tylko 10 zł !) I wydałam tylko 140 zł
a na h&m dodałam do koszyka raptem 4 rzeczy i już prawie 300 zł więc zrezygnowałam
![]()