• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Patrzcie 😀😀😀

Załączniki

• Screenshot_20210907_163909_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210907_163909_com.instagram.android.jpg
    396,6 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Ja wgl nie ogarniam pepco dla chłopców jest tyle super ubranek i wgl. A dla dziewczynek jak dla mnie brzydsze. Czasami znajdą się perełki. 🤣 Ostatnio Lenie kupiłam czapeczkę chłopięca i cztery pary skarpetek bez uciskowych, bo na dziewczęcym dziale nie było. 🤣
Czapeczka piękna :D ja właśnie dla dziewczynek widzę zawsze fajne rzeczy 🙈 mój Filip nosi leginsy dziewczece z Pepco jasnoszare bo dla chłopaków były same dresy, a on jest taki mały że getry a najlepiej dziewczęce lepiej pasują 😂

Ogólnie kupiłam ostatnio w Pepco 2x spodnie, kurtkę taką jesienną (najdroższa bo 30 zł 🤣), czapkę, 4 x body z długim rękawem, 2 bluzy (jedna na rozmiar 92 ale piękna i tylko 10 zł !) I wydałam tylko 140 zł 😃 a na h&m dodałam do koszyka raptem 4 rzeczy i już prawie 300 zł więc zrezygnowałam 😆

reklama
Ogólnie kupiłam ostatnio w Pepco 2x spodnie, kurtkę taką jesienną (najdroższa bo 30 zł 🤣), czapkę, 4 x body z długim rękawem, 2 bluzy (jedna na rozmiar 92 ale piękna i tylko 10 zł !) I wydałam tylko 140 zł 😃 a na h&m dodałam do koszyka raptem 4 rzeczy i już prawie 300 zł więc zrezygnowałam 😆
Ja kupiłam ostatnio kurteczkę z h&m bez metek co prawda, ale nową bo dziecko za szybko urosło i nigdy nie założyło :D wydałam całe 6zl :D i złotówka za przesyłkę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry