Biore mloda. Z tym ze teraz ogólnie maruda przez zeby to i spacery słabeA z katarem nie bierzesz małej na dwor??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biore mloda. Z tym ze teraz ogólnie maruda przez zeby to i spacery słabeA z katarem nie bierzesz małej na dwor??
BiednaBiore mloda. Z tym ze teraz ogólnie maruda przez zeby to i spacery słabe
U nas jedna ledwo wyszła i od razu druga ruszyłaDziewczyny zazdroszczę tych spacerow. U nas gil do pasa, mala spac nie moze. Idą dwie jedyneczki. Dotknąć sie nie da, tylko rece i placz... cale szczęście mąż ma dwa dni wolnego teraz bo bym chyba sama zgłupiała
Nawet nie mów, a dzisiaj akurat zamówiłam pierwszą puszkęDziewczyny jestem załamana i wk******, zobaczcie co znalazłam w mleku Smilk max. jak można do czegoś takiego dopuścić!!Zobacz załącznik 1313134
Gole nóżkiCo za pogoda!!! Piękna. Wyszliśmy się wietrzyćrano młody wychodził w bluzie i czapce bo było 13 stopni. A teraz bajka!!
Dziewczyny ja mam puszkę nieotwarta wysle którejś na olx przesyłka za 1 zl. Mi się nie przyda! Odezwać się do mnieNawet nie mów, a dzisiaj akurat zamówiłam pierwszą puszkę![]()
Tak, u nas zwykle gole stopki są teżGole nóżki![]()
Ja po tym co znalazłam, zmieniłam mleczko na HiPP bio combioti, póki co młodemu smakujeNawet nie mów, a dzisiaj akurat zamówiłam pierwszą puszkę![]()
U nas taka sama pozycja w gondoli i innej nie ma opcji, nawet tak zasypiaCo za pogoda!!! Piękna. Wyszliśmy się wietrzyćrano młody wychodził w bluzie i czapce bo było 13 stopni. A teraz bajka!!