• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny jestem załamana i wk******, zobaczcie co znalazłam w mleku Smilk max. jak można do czegoś takiego dopuścić!!
Screenshot_2021-09-06-18-37-09-100_com.miui.gallery.jpg

reklama
Reklamuj.... ja kiedyś widzialam zdjecie robali w mleku wlasnie. Od tamtej pory co otwieram puszkę to najpierw mieszam i sprawdzam.
Szczerze mówiąc to ja nigdy nie mieszałam bo w życiu nie przypuszczałam że coś takiego się może zdarzyć! Po prostu nie wierzę. Na pewno tego tak nie zostawię. Jeżeli takie rzeczy można znaleźć to nie chce nawet wiedzieć w jakich warunkach odbywa się produkcja tego mleka no i oczywiście polski producent brak słów...

Eh brak słów, ale ile się słyszy, że np. wycofują cała partie produkcyjna kaszek dla dzieci. Takie rzeczy powinni w wyjątkowych warunkach produkować.

Młody dzisiaj usnal przy książeczce 😳która z was tak dużo książeczek dziecku czyta ? Niech poleci jakieś tytuły !

reklama
Eh brak słów, ale ile się słyszy, że np. wycofują cała partie produkcyjna kaszek dla dzieci. Takie rzeczy powinni w wyjątkowych warunkach produkować.

Młody dzisiaj usnal przy książeczce 😳która z was tak dużo książeczek dziecku czyta ? Niech poleci jakieś tytuły !
Ja czytam mlodej codziennie... wejdź sobie tu Link do: Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski i popatrz. U nas te krótkie książeczki mega zdają egzamin. Bo wszystko ck dłuższe sie nudzi ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry