rosenberg
Fanka BB :)
Ale nie kupiłam 4Wiesz czemu za 3grosze masz bo kupiłaś 4produkty 3kupujesz a 4masz prawie w gratisie 99procent taniej dlatego za 3gr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie kupiłam 4Wiesz czemu za 3grosze masz bo kupiłaś 4produkty 3kupujesz a 4masz prawie w gratisie 99procent taniej dlatego za 3gr
To niewiem tam tak piszeAle nie kupiłam 4tylko 3szt tego słoiczka. I nie ma tam nic o promocji, że trzeci taniej
próbowałam tak zrobić z innymi, ale już w normalnej cenie się naliczały, a ten za 3grosze jakby osobno na liście zamówienia był, nie jako 2 sztuki tego samego
no ale nieważne, miłe zaskoczenie
![]()
Aaa no to nawet Nie zwróciłam uwagi. No ale nie kupiłam w sumie tyle tak czy siakTo niewiem tam tak piszefestival bobovity
No powiem Ci że szacunWiesz co na allegro zamawialam wszystko. Za baner i wszystkie balony chyba wyszło 55zl. Finalnie wyglądało tak.
FajnieDopiero teraz zrobiłam zdjęcia na 7 miesięcy![]()
Ale slodziakDopiero teraz zrobiłam zdjęcia na 7 miesięcy![]()
Ma lekki meszek i nasz znajomy powiedział, że wygląda jak kiwiAle slodziakłysy bandyta
![]()
Powiedz mężowi, że się nie znaKupilam mleko. Faktycznie wychodziło 39zl za puszke![]()