• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No tez tak myślałam. Ale za 6 opakowan zapłaciłam niepełne 180 zł czyli 30 zl za sztukę. 😀😀
Ja sie wlasnie z mężem wczoraj o to spinałam. Ja twierdziłam ze 38 za jedno. Czyli za dwa niecałe 80. A on ma tłumaczył ze te 38 to tylko za drugie. A pierwsze normalnie. Czyli prawie 100 i ze to żadna promocja haha. Az z ciekawości to sprawdzę;p

Ma już dwa na dole, ale przeszedł je bezobjawowo. Problemy z przebudzeniem się zaczęły się jak żeby już sobie wybiły. On chyba chce ze mną spać, ale ja nie chcę z nim i jako to pogodzić 🤣
Moja też te dwa na dole ząbki przeszła bezobjawowo. Cieszyłam się że wszystkie tak pójdą. A teraz jest masakra, nie wiem które teraz jej wychodzą ale denerwują ją strasznie. Dopiero jak jej posmaruje to może zasnąć spokojnie. Ponoć powinny iść górne teraz ale widzę że wszystko tak z boku gryzie...

Moja też te dwa na dole ząbki przeszła bezobjawowo. Cieszyłam się że wszystkie tak pójdą. A teraz jest masakra, nie wiem które teraz jej wychodzą ale denerwują ją strasznie. Dopiero jak jej posmaruje to może zasnąć spokojnie. Ponoć powinny iść górne teraz ale widzę że wszystko tak z boku gryzie...
Mój też z boku. Tzn akurat jest bardzo pogodny aktualnie, ale wkłada paluchy tak jakby u góry z boku i sobie tam drapie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry