• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Gryzaków wlasnie nie chce bo sie tylko denerwuje.... dentinox nie pomaga.. jak tak będzie to na wieczór wjedzie przeciwbolowy. Ale narazie nie chce jej dawać zeby nie faszerować zbytnio.
Może to coś co wygląda jak skoczek ale ma dziury? Wkładasz schłodzone owoce a dziecko sobie ciumka

U mnie maz wczoraj jak to człowiek który handluje w sklepie przeliczyl mi jak ta promocja wychodzi. I wyszło ze jedno opakowanie wychodzi po 48zl nana. Gdzie w rossmanie jest po 49 w cenie standardowej ;D
A nie, to mi się akurat opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba, 1100g, a na promce w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłaca 😁

Ostatnia edycja:
A nie, to mi się akuratnie opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba 1100g, a na Prince w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłaca 😁
Masz identycznie jak moj maz. Zanim cos kupić z promocji to musi najpierw przeliczyć czy tk faktycznie jest promocja ;D i czy wogole warto ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry