• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dzoewczyny a czy Wasze dzieciaki tez odkąd zaczely pelzac, raczkowac itp nie maja czasu jesc ? U mnie mloda zawsze chętna na mleko. A odkąd zaczela pelzac itp to zjada 30ml i dawaj na nowo pelzanie. Jje na raty strasznie. Lepiej juz jej wchodzą kasze i obiadki bo siedzie grzecznie wtedy w krzeselku. Z mlekiem mamy teraz jakiś kryzys ;p
Mój miał też taki okres ale teraz jak zaczął się pionizowac to chyba więcej energii zużywa i zaczął lepiej jeść znowu

reklama
Dzoewczyny a czy Wasze dzieciaki tez odkąd zaczely pelzac, raczkowac itp nie maja czasu jesc ? U mnie mloda zawsze chętna na mleko. A odkąd zaczela pelzac itp to zjada 30ml i dawaj na nowo pelzanie. Jje na raty strasznie. Lepiej juz jej wchodzą kasze i obiadki bo siedzie grzecznie wtedy w krzeselku. Z mlekiem mamy teraz jakiś kryzys ;p
Moja w nocy wstaje i nawet pierwsze co to do raczkowania. Smutno mi bo muszę dostawke juz zlikwidować. Tzn używałam to jako łóżeczka w sypialni. Normalne lozko mi się tu nie zmieści więc muszę ją wygonić do innego pokoju

Trochę to powiem szczerze dziwne. Nie spotkałam się żeby dziecko w tym wieku nie miało drzemek w dzień, choćby jednej 🤔 u nas też czasem są dwie krótkie ale po 30 min. Konsultowałaś to może z pediatrą ?
Tak-bo dla mnie to tez dziwne, ale on tak mial od 2 czy 3 miesiaca i pediatra powiedziala, ze mam sie cieszyc ze soi w nocy i ze dzieci sa rozne i to nie choroba a do snu nie da sie zmusic.

Ale za to pochwale Wam się ze mloda juz 5 dni z rzędu usypia sama wieczorem bez bujania !;) fakt ze trwa to pol godziny. Musi się poprzewalac, pokulgac itp. Ale kladzie się i zasypia. Co wczesniej wogole bylo niemożliwe;D chyba mi córka dorasta hahah
Zazdroszczę, u nas nadal dupa. Przewraca się, wstaje, rozrabia w łóżeczku i jak się zmęczy to zaczyna marudzić i musi wjechać cycek 😐

W ogole, ale on nigdy nie spal-czasem dwie turbo drzemki po 10-15 minut bylo
Ojjj wspolczuje. A probowalas moze w nosidle? Wiem ze to nie jest super rozwiazanie, ale moze wpadlby w jakis rytm w ten sposob. Nasza na poczatku roznie miala, ale na walacjach byla duzo noszona bo nie bylo wyboru. A ze duzo sie dzialo to sie nie darla. Nauczyla sie spac w tej pozycji i teraz nam szybko w nosidle odlatuje. Tak wiec jak nic nie dziala to jest to nasza ostatnia deska ratunku.

reklama
U nas teraz wsadzenie do wozka jest dla niej tragedia... Bo przecież można raczkowac, i sie pionizować.... Jestem Zmęczona 😂😂😂
Rany, nareszcie moge sie pochwalic ze u nas nie ma problemu 🤣 niesamowite 😂 młoda lubi do wózka od kąd jej nie spinam górnymi pasami i sie mega cieszy 😁🥳🥳🥳

Za to w domu tylko przy mamie, albo tacie, bo mozna zlapac i cwiczyc wstawanie 😀 a jeszcze wysoko nie siega.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry