Ewq9
Fanka BB :)
Tak, chyba odkąd skończył 6 miesięcy zaczęłam mu dawac. I mimo że ma alergię na bmk to po jogurcie mu nic nie było i nie maDziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, chyba odkąd skończył 6 miesięcy zaczęłam mu dawac. I mimo że ma alergię na bmk to po jogurcie mu nic nie było i nie maDziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek?
Ja już dość dawno gotowałam kaszkę na odrobinie mleka (reszta woda) i ostatnio dałam jeszcze bułkę z serkiem, ale w sumie za często go nie daję, bo tak jakoś nie ma z czym podać, jogurt w sumie jakiś z owocami może spróbuję podać w najbliższym czasieDziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek?
Czemu uważasz, że mleko to syf? Już pomijając kwestię, że wszystkie serki, twarogi i jogurty są właśnie z tego "syfnego" mlekaTak, je dosyć sporo, jogurtów, serków wiejskich lub twarogów.
Tylko mleka nie podaje, bo mleko to syf (ale je mega kocham.)
To nie to samo. W mleku masz jakos inny sklad, a w jogurtach to jest jakos przefermentowane czy cos takiegoCzemu uważasz, że mleko to syf? Już pomijając kwestię, że wszystkie serki, twarogi i jogurty są właśnie z tego "syfnego" mleka![]()
Tak jak Tola napisała, w dodatku człowiek nie powinien w ogóle pić mleka, wbrew pozorom wypłukuje wapń.Czemu uważasz, że mleko to syf? Już pomijając kwestię, że wszystkie serki, twarogi i jogurty są właśnie z tego "syfnego" mleka![]()
To nie to samo. W mleku masz jakos inny sklad, a w jogurtach to jest jakos przefermentowane czy cos takiegoCzemu uważasz, że mleko to syf? Już pomijając kwestię, że wszystkie serki, twarogi i jogurty są właśnie z tego "syfnego" mleka![]()
W jogurtach i tym podobnych są bakterie pozytywnie działające na jelitaTo nie to samo. W mleku masz jakos inny sklad, a w jogurtach to jest jakos przefermentowane czy cos takiegopamietam jak mialam problemy z jelitami, mleko wlasnie bylo zakazane ale jogurty i kefiry nie.