• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
[GROUP]ness[/GROUP] warto zerknąć na rabacik przy zakupie fotelika na stronie 8 gwiazdek !;)

Załączniki

• Screenshot_20211022-124231_Facebook.jpg
    Screenshot_20211022-124231_Facebook.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 68
Wczesniej pisalam ze mloda ma sine dziaslo. Dostala ibuprofen i poszla spac. Spi juz 2.5h jak nigdy.... chyba jednak idą te zęby ;/
Wiesz ja
Wczesniej pisalam ze mloda ma sine dziaslo. Dostala ibuprofen i poszla spac. Spi juz 2.5h jak nigdy.... chyba jednak idą te zęby ;/
Akurat nie miałam do czynienia z takim sinym dziąsłem, ale widziałam że dwa razy na FB w grupach o dzieciach, że babki wrzucały właśnie zdjęcia dziąseł z taką siną opuchlizna.i tam większość kobiet pisała, że to często zeby i może być tak że ta opuchlizna pojawia się np gdzieś obok a nie tam gdzie rośnie ząb

Wiesz ja
Akurat nie miałam do czynienia z takim sinym dziąsłem, ale widziałam że dwa razy na FB w grupach o dzieciach, że babki wrzucały właśnie zdjęcia dziąseł z taką siną opuchlizna.i tam większość kobiet pisała, że to często zeby i może być tak że ta opuchlizna pojawia się np gdzieś obok a nie tam gdzie rośnie ząb
Mysle ze to ząb bo mocno opuchniete dziasla i nie da dotknąć ani nic włożyć do buzi.... Ale będę obserwować. Troche mnie to zaniepokoiło bo nie myslalam ze przy zębach moze tak zasiniec dziaslo ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry