marta18691
Fanka BB :)
Mi też by się nie chciałoKupiłam Chipsy, nachosy, zrobię deskę serów i przekąseki zamówimy jakiegoś fast fooda
o to taki mały plan. Nie chcę mi się dzisiaj nic
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też by się nie chciałoKupiłam Chipsy, nachosy, zrobię deskę serów i przekąseki zamówimy jakiegoś fast fooda
o to taki mały plan. Nie chcę mi się dzisiaj nic
![]()
Ja uspilam właśnie Hankę. Zjadla 2 kanapki z dzememJestem ciekawa jak młody będzie dzisiaj spał, sporo zjadł w ciągu dnia, a padł wymęczony bardzo szybko zaraz po mleku.![]()
U mnie na razie bez pobudki jeszczeJa uspilam właśnie Hankę. Zjadla 2 kanapki z dzememwypiła butle mleka! Niestety i tak myślę, że niedługo się obudzi
a tobie życzę, żeby Filippo przespał nockę!
![]()
Była jedna pobudka, ale głośno było to jej wybaczam. Kuzynka poszla, ja leze teraz modlitwa żeby spalaU mnie na razie bez pobudki jeszczeale również życzę żeby Hania się jak najmniej budziła w nocy
![]()
Dwie kanapki !? To moja zje pare gryzów i tyleJa uspilam właśnie Hankę. Zjadla 2 kanapki z dzememwypiła butle mleka! Niestety i tak myślę, że niedługo się obudzi
a tobie życzę, żeby Filippo przespał nockę!
![]()
Pantsy s alepsze i rozmiarowo jak dla mnie tak samo wypadają jak dady. Teraz nosi 4+ pantsy z pampersa i jest o wie lepiej.dziewczyny u nas tez ostatnio nocne pieluchy przesikane. Znalazlyscie jakis sposob na to? Moze pampersy beda lepiej trzymac niz dady? A jesli uzywam dada4 to pampers chyba 3, tak?
Takie wiesz,, 2,, skórki oderwane. Pokrojone w kwadraciki kanapeczka to pewnie koniec końców wyjdzie jedna kanapkaDwie kanapki !? To moja zje pare gryzów i tyle![]()
U mnie zależy jak spi... Jak się kręci to przesika. A najczęściej w dzień bokiem jej idziedziewczyny u nas tez ostatnio nocne pieluchy przesikane. Znalazlyscie jakis sposob na to? Moze pampersy beda lepiej trzymac niz dady? A jesli uzywam dada4 to pampers chyba 3, tak?