• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kobietki, czy Wasze brzdące też więcej robią kup, odkąd rd? Bo moja to 2-3 i pupa czerwona, ostatnio walczyłam z mąka i kremem, bo takie okropne czerwone miała. Teraz to mleko dam i zaraz sru kupa.
u nas roznie, czasem raz dziennie, czasem dwa a czasami tez ma takie mokre bąki🤷🏼‍♀️ wiec roznie jest. Tylko mi sie wydaje że zmieniło sie nie od kiedy rd tylko od kiedy zmienilismy mleko na 2.

reklama
Jakie mm wybrałaś?
Ja się wciąż zastanawiam czy próbować coś wprowadzic. Musiałabym szukać jakiejś butelki bo tych, które mam niestety młody nie akceptuje i tylko gryzie :/
Bebilon Advance - na razie wyprobowalam takie malutkie buteleczki gotowe ktore mielismy kupione na wszelki wypadek jeszcze na poczatku, jednorazowe. Ale jutro otwieram puszke smilk maxa i zobaczymy , bede dalej probowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry