G
gość _199
Gość
Ja przekonałam młodego do butelki kaszka z bananem. Teraz już pije mleczko nawet ode mnie.U nas drugi dzien podejscia do mm i butelki. Niechętniejutro kolejna próba
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przekonałam młodego do butelki kaszka z bananem. Teraz już pije mleczko nawet ode mnie.U nas drugi dzien podejscia do mm i butelki. Niechętniejutro kolejna próba
![]()
Wow, brawo !!Ja przekonałam młodego do butelki kaszka z bananem. Teraz już pije mleczko nawet ode mnie.
Wczoraj byłam na mieścieWow, brawo !!oby tak dalej to wkoncu Ci psychika odpocznie
Jak tam u Was nocki w ogóle? Jak się czujesz??Wczoraj byłam na mieściew ciągu 3 godzin 5 telefonów i kilka smsów, że dziecko nie chce spać, no wow
![]()
Ooo dzieki, sprobuje jeszcze z mleczkiem a jak nie pojdzie to moze rzeczywiscie takJa przekonałam młodego do butelki kaszka z bananem. Teraz już pije mleczko nawet ode mnie.
I bardzo dobrze że wyszłaś !Wczoraj byłam na mieściew ciągu 3 godzin 5 telefonów i kilka smsów, że dziecko nie chce spać, no wow
![]()
U nas 3-4 kupki to norma. Ale ostatnio są właśnie jakieś bardziej zbite no i młody się pręży bardziej niż zwykle jak robi , zastanawiam się czy to już są takie bardziej "normalne" czy to jakieś zatwardzenie.Kobietki, czy Wasze brzdące też więcej robią kup, odkąd rd? Bo moja to 2-3 i pupa czerwona, ostatnio walczyłam z mąka i kremem, bo takie okropne czerwone miała. Teraz to mleko dam i zaraz sru kupa.
Dalej takie same, ale jak go uspie samego w łóżeczku o 20 to o 23 wstaje i jeszcze go poglaskam i śpi do 24-1. Potem już cyklicznie co godzinę wstaje :/Jak tam u Was nocki w ogóle? Jak się czujesz??
To i tak już lepiej! Może się jeszcze unormują bardziej te nockiDalej takie same, ale jak go uspie samego w łóżeczku o 20 to o 23 wstaje i jeszcze go poglaskam i śpi do 24-1. Potem już cyklicznie co godzinę wstaje :/