• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Znowu zaczynają się cyrki z kwarantannami... Moja Basia spi cały weekend z kuzynkami u babci. A wczoraj telefon, że 2 kuzynki muszą isc na kwarantanne ze szkoły 😂wydaje mi się, że nauczyciela serio nie chce się pracować i z katarem biegną na testy... I dziewczynki są uziemione, a miały wykupiony bal halloweenowy w przyszłą sobotę, serca pęknięte... Masakra znowu się zaczyna

Kobietki, czy Wasze brzdące też więcej robią kup, odkąd rd? Bo moja to 2-3 i pupa czerwona, ostatnio walczyłam z mąka i kremem, bo takie okropne czerwone miała. Teraz to mleko dam i zaraz sru kupa.
U nas 3-4 kupki to norma. Ale ostatnio są właśnie jakieś bardziej zbite no i młody się pręży bardziej niż zwykle jak robi , zastanawiam się czy to już są takie bardziej "normalne" czy to jakieś zatwardzenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry