• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A wiecie co, u nas zęby się przebiły chyba (chociaż nadal ich nie czuć ale już wyraźnie widać) i w nocy tylko jedna pobudka ❤️ A rano drzemka 3 godziny. Może będzie lepiej, aż do następnych zębów 😂 A my słuchajcie od czwartku bez wody. Nie mamy jednej fazy i pompa nie działa. Masakra. Moja Mama ma jednofazową, to chociaż u niej się myje, bo tak to bym się załamała. Jeszcze okres dzisiaj dostałam😂
Bez wody to koszmar! Raz nie miałam jeden dzień i nie wiedziałam jak żyć😂

reklama
U nas 3-4 kupki to norma. Ale ostatnio są właśnie jakieś bardziej zbite no i młody się pręży bardziej niż zwykle jak robi , zastanawiam się czy to już są takie bardziej "normalne" czy to jakieś zatwardzenie.
Hmmm z tego co kojarzę to niemowlę powinno mieć kupke o konsystencji miękkiej plasteliny i nie powinna byc twardsza, nie wiem co masz na myśli przez zbite :D o zaparciach możemy mówić dopiero jeśli ta kupka jest twardsza. Takie mocniejsze pchanie jest normalne przy RD bo dziecko dopiero uczy się jak używać zwieraczy 😂 ale nie powinno to też sprawiać dużych problemów dziecku, więc może kuknij na konsystencje tej kupki - może jest za twarda i trzeba trochę zmodyfikować dietę albo podawać więcej wody, a być może jest miękka i młody po prostu uczy się jak ja wypchnąć :D

Uwielbiam chleb w jajku 🙊🙊 aż mi smaka narobiłaś... Ale jutro na śniadanie już mam ugotowane jaja na pastę jajeczna 🤫 chleb w jajku w takim razie chyba we wtorek bo aż mi ślinka cieknie
Ja też uwielbiam. Dziś maz robi kolacje to wam wysle co zrobił. Bardziej śniadaniowe ale dziś nie zdarzyliśmy zjeść śniadanka 😂 smażysz Chleb w jaju czy w piekarniku? Ja robię w piekarniku i są przepyszne! Cale życie na patalni a teraz z piekarnika i polecam

Gdy mąż zrobi kolacje 😍😍😍😋😋

Załączniki

• IMG_20211024_205226.jpg
    IMG_20211024_205226.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 90
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry