• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas dzis totalna masakra. Mloda całą noc wstawala wczoraj z płaczem. Dzis cały dzień płacz i marudzenie. Stan podgoraczkowy, policzki cale az bordowe, dziaslo na prawej jedynce az grube. Dotknac się nie da. Polozyla sie spac o 20 i do teraz już się obudzila 3 razy z płaczem...
Jestem mega wyczerpana fizycznie i psychicznie i mam nadzieje ze ten ząb wkoncu wyjdzie;/
Najgorsze z zębami że nigdy nie wiadomo ile to potrwa. Mojemu idą górne jedynki obie już chyba 3 tygodnie 😂😂 katar miał od tego, 37+ stopni, a teraz ma spuchnięte dziąsła górne. No i tak się bujamy, a są już prawie przebite,.schodzą i schodzą i zejść nie mogą

Najgorsze z zębami że nigdy nie wiadomo ile to potrwa. Mojemu idą górne jedynki obie już chyba 3 tygodnie 😂😂 katar miał od tego, 37+ stopni, a teraz ma spuchnięte dziąsła górne. No i tak się bujamy, a są już prawie przebite,.schodzą i schodzą i zejść nie mogą
To mój facet dzisiaj stwierdził, że Czarkowi już widać górne trójki (!), ja tam nic nie widzę i jakoś nie chce mi się wierzyć, bo trójki to po czwórkach i to zdecydowanie później i podobno dziecko źle znosi, a u nas żadnych humorków. Ale on z tymi zębami tak leci, to kto wie 🤷 znów się ślini dość mocno, ale ja się najpierw spodziewam tej drugiej dolnej dwójki, ale póki co tam nic nie widać.

Załączniki

• IMG_20211024_214057231.jpg
    IMG_20211024_214057231.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 102
reklama
To mój facet dzisiaj stwierdził, że Czarkowi już widać górne trójki (!), ja tam nic nie widzę i jakoś nie chce mi się wierzyć, bo trójki to po czwórkach i to zdecydowanie później i podobno dziecko źle znosi, a u nas żadnych humorków. Ale on z tymi zębami tak leci, to kto wie 🤷 znów się ślini dość mocno, ale ja się najpierw spodziewam tej drugiej dolnej dwójki, ale póki co tam nic nie widać.
Chyba najgorsze są 4 zeby 😥😥

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry