• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas dzis totalna masakra. Mloda całą noc wstawala wczoraj z płaczem. Dzis cały dzień płacz i marudzenie. Stan podgoraczkowy, policzki cale az bordowe, dziaslo na prawej jedynce az grube. Dotknac się nie da. Polozyla sie spac o 20 i do teraz już się obudzila 3 razy z płaczem...
Jestem mega wyczerpana fizycznie i psychicznie i mam nadzieje ze ten ząb wkoncu wyjdzie;/
Który ząbek jej idzie? 😥😥Kochana dasz radę, ona też cierpi 😥😥 wiem, że łatwo mówić jak maluch cały dzień marudny, i cierpiący 😥😥ale dacie radę!!

reklama
Do 23 spanie na rękach bo placz, potem dalam ibuprofen i mala poszla spac w łóżeczku, pobudki co 1.5, 2 godziny z poplakiwaniem.o 5.30 zaczelysmy dzien. Ale jiz mloda sie poklada na drzemkę. Na dziąsełku dzis juz widac taką kreseczke jakby ząbek mial wyjsc.
U nas też ciężka noc, patrzę a tu przebiła się dwójka górna 😳😳 przecież on nie ma górnych jedynek..

reklama
U nas też ciężka noc, patrzę a tu przebiła się dwójka górna 😳😳 przecież on nie ma górnych jedynek..
A widzisz... jednak coś młodemu dolegało. Super. Teraz czekac na jedynki ;D
Ja twardo się trzymam chociaz o 5 rano już mąż wstal bo oczy mi się same zamykały. A ja troche odespałam sobie. Ale dzis znow do 19 sama z młodą...
Ale za to w nagrodę za te męczarnie młodq dzis sie obudzila i słyszę z lozeczka "mama".... A teraz jak sie bawi to ciagle mama mama mama ;D rozczula mnie od rana ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry