Z dolnymi jedynkami takim wrażeń nie bylo. Wiec wiem ze i ona sie meczy. Mamy już dwa mleczaki, już nie duzo ich zostalo haha ;DObyy dzisiaj wyszedl!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z dolnymi jedynkami takim wrażeń nie bylo. Wiec wiem ze i ona sie meczy. Mamy już dwa mleczaki, już nie duzo ich zostalo haha ;DObyy dzisiaj wyszedl!!
Właśnie!!! A może Twój kawaler tak beznadziejnie śpi bo mu żeby idą??? Wiesz, czasami w ogóle tego nie widać, mogą iść nawet kilka miesięcy i wszystkie po kolei albo wszystkie naraz. Ta górna dwójka mogłaby na to wskazywać!U nas też ciężka noc, patrzę a tu przebiła się dwójka górnaprzecież on nie ma górnych jedynek..
U nas też przebiła się jedna górna dwójka a druga już jest tuż tuż bo jest biała kreseczka, ale jeszcze nic nie czuć jak dotykam palcem. Też nie mamy górnych jedynek, ale opuchnięte są i jedynki i dwójki, myślałam że pójdą 4 zęby na raz ale idą póki co 2U nas też ciężka noc, patrzę a tu przebiła się dwójka górnaprzecież on nie ma górnych jedynek..
Co zrobił?Ehh stary dzisiaj wpieprzył swoje 3 grosze przy zasypianiu i mamy po usypianiu samodzielnym w łóżeczku.
Tyle ku*wa mojej pracy...
Będą wyglądać jak wampiryU nas też przebiła się jedna górna dwójka a druga już jest tuż tuż bo jest biała kreseczka, ale jeszcze nic nie czuć jak dotykam palcem. Też nie mamy górnych jedynek, ale opuchnięte są i jedynki i dwójki, myślałam że pójdą 4 zęby na raz ale idą póki co 2
Myślał, że nie będzie go bolało, bo pierwsze żeby bezobjawowo przeszedł.Właśnie!!! A może Twój kawaler tak beznadziejnie śpi bo mu żeby idą??? Wiesz, czasami w ogóle tego nie widać, mogą iść nawet kilka miesięcy i wszystkie po kolei albo wszystkie naraz. Ta górna dwójka mogłaby na to wskazywać!
Młody się kręcił w łóżeczku i trochę płakał, nie zdążyłam do niego pójść i poszedł go na rękach lulacCo zrobił?
A to u nas jest ciągle tą sama historia ale już z tym nie walczęMłody się kręcił w łóżeczku i trochę płakał, nie zdążyłam do niego pójść i poszedł go na rękach lulacmam nadzieję, że dzisiaj zaśnie w łóżeczku !
Mnie ostatnio w nocy wkurzył, bo Lena się kręciła i marudziła. Ten chwilę ją wziął i odłożył i ona dalej marudziła. Mówię widzisz, że coś jej się dzieje, to czego odkładasz, a ten, bo ona chce telewizor oglądać. Ja mówię to wyłącz, wyłączył, ja świeczkę zapaliłam i położyłam ją spać. Rano mu powiedziałam, że to jest dziecko malutkie, nie powie, że coś ją boli. Poza tym budziła się co chwilę, a że gra telewizor, to logiczne, że dziecko się zainteresuje.Młody się kręcił w łóżeczku i trochę płakał, nie zdążyłam do niego pójść i poszedł go na rękach lulacmam nadzieję, że dzisiaj zaśnie w łóżeczku !
Dolne jedynki to najłatwiejsze ponoć. To by się zgadzało, u nas lajtowo przeszedł dolne, a te górne wyjść nie mogą i ewidentnie ma szereg objawów jeden za drugim. Policzki cały czas całe czerwone od slinyBędą wyglądać jak wampiryidealnie na Halloween
Myślał, że nie będzie go bolało, bo pierwsze żeby bezobjawowo przeszedł.