On się podlizuje bo naskrobał sobieChyba muszę mieć męża![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On się podlizuje bo naskrobał sobieChyba muszę mieć męża![]()
Czasami robię w piekarniku teraz bo młody tez je, ale lubię usmażone na maselkuJa też uwielbiam. Dziś maz robi kolacje to wam wysle co zrobił. Bardziej śniadaniowe ale dziś nie zdarzyliśmy zjeść śniadankasmażysz Chleb w jaju czy w piekarniku? Ja robię w piekarniku i są przepyszne! Cale życie na patalni a teraz z piekarnika i polecam
OjacieGdy mąż zrobi kolacje![]()
Ja robilam bardzo długo sama hybrydę. Ale przy małej teraz zajmuje mi to duzo czasu i musze robic na raty. Woec wole sie umówić do kogoś i iść zeby mi zrobil;DDziewczyny, robicie same hybrydę? Z tego co kojarzę, to @Święta92 i Marta? Umiecie później zdjąć?![]()
Jak robicie ten chleb w jajku? Bo pierwszy raz słyszę o takim śniadaniuCzasami robię w piekarniku teraz bo młody tez je, ale lubię usmażone na maselku![]()
To mój czasami gotuje, ale zawsze robi to wolno i mnie to irytujeOjaciemój to najwyżej wodę na herbatę ugotuje
straszny z niego leniuch w kuchni. Ale za to musi sprzątać jak ja skończę gotować
![]()
Moj tez raczej do kuchni nie zagląda. A jak zagląda to krytykuje,, czemu tu taki syf,,Ojaciemój to najwyżej wodę na herbatę ugotuje
straszny z niego leniuch w kuchni. Ale za to musi sprzątać jak ja skończę gotować
![]()
Tak robię. Kupuje aceton. Trochę spilowuje paznokcia tzn hybrydę, waciki moczę w acetonie i zawijam pojedynczo palce w sreberka. Czekam z 20 min. Później szybko odchodziDziewczyny, robicie same hybrydę? Z tego co kojarzę, to @Święta92 i Marta? Umiecie później zdjąć?![]()