• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Pierwsza pobudka za nami 😂dobrze, się zapowiada. Dziewczyny czy Wy juz czujecie święta? 😂Bo ja już szaleje i merdam ogonkiem jak widzę ozdoby w sklepach 😂😂 to pierwsze święta hani więc już sobie wyobrażam, że chyba ozdobie wszystko😂i oczywiście wielka choinka 😍😍😍 niech już będzie po 1 listopada i zaczynam stroić dom 😂i balkon 😀

Ja czuję, że względu że fotograf i już z sesjami było trzeba ruszyć. Ale bardzo nie chce, żeby ten rok się kończył... Wręcz dostaje depresji jak pomyślę, że chwila moment i będzie styczeń...
Pierwsza pobudka za nami [emoji23]dobrze, się zapowiada. Dziewczyny czy Wy juz czujecie święta? [emoji23]Bo ja już szaleje i merdam ogonkiem jak widzę ozdoby w sklepach [emoji23][emoji23] to pierwsze święta hani więc już sobie wyobrażam, że chyba ozdobie wszystko[emoji23]i oczywiście wielka choinka [emoji7][emoji7][emoji7] niech już będzie po 1 listopada i zaczynam stroić dom [emoji23]i balkon [emoji3]

Pierwsza pobudka za nami 😂dobrze, się zapowiada. Dziewczyny czy Wy juz czujecie święta? 😂Bo ja już szaleje i merdam ogonkiem jak widzę ozdoby w sklepach 😂😂 to pierwsze święta hani więc już sobie wyobrażam, że chyba ozdobie wszystko😂i oczywiście wielka choinka 😍😍😍 niech już będzie po 1 listopada i zaczynam stroić dom 😂i balkon 😀
Boże moja w dzień spała 3 godziny jakoś. Wstała o 14, poszła spać po 19, spała pół godziny i obudziła się i zasnęła o 22:40🤣

@Święta92 mogłabyś napisać jeszcze raz z jakiej firmy kupujesz te dżemy 100% ? Wiem że już wcześniej pisałaś ale nie zapamiętałam a nie chce mi się szukać 😂
Krokus powidła mialam. A teraz daje lowicz 100 procent tez ma dobry skład.

Załączniki

• Screenshot_20211026_071134_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211026_071134_com.android.chrome.jpg
    165,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry