reklama
Ja właśnie zamawiam slizga nowego dla basiŚnieg a moj młody dalej nie ma zimowego kombinezonuwieczorem szukam, no już nie ma że nie
![]()

G
gość _199
Gość
Ja wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.Śnieg a moj młody dalej nie ma zimowego kombinezonuwieczorem szukam, no już nie ma że nie
![]()
sandra0777
Fanka BB :)
Czy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
Moja hanka nie.Czy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
Michalina_25
my juz od 2 dni mamy snieg i od rana dalej sypieJa właśnie zamawiam slizga nowego dla basibo pozniej nagle brak w sklepach
tylko, że u nas pewnie śnieg będzie ostatni
![]()

Zazdroszczę! Tzn zazdroszczę że względu na dziecimy juz od 2 dni mamy snieg i od rana dalej sypie![]()

rosenberg
Hmm, chodzi o te pierwsze, zwykle bezskładnie wymawiane przez dziecko sylaby? No to mój Filip w sumie już długo rzuca sylabami bez opamiętania. Chociaż wiem, że niektóre dzieci są nieco bardziej okiełznane, mój bratanek tak nie gadał w tym wieku. Czy pytasz o świadome składanie sylab razem?Czy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
reklama
rosenberg
Mój dotychczas tylko w kurtkach. Ale chcę kombinezon kupić na te największe mrozy jak nadejdąJa wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.