Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie zamawiam slizga nowego dla basiŚnieg a moj młody dalej nie ma zimowego kombinezonuwieczorem szukam, no już nie ma że nie
![]()
Ja wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.Śnieg a moj młody dalej nie ma zimowego kombinezonuwieczorem szukam, no już nie ma że nie
![]()
Moja hanka nie.Czy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
my juz od 2 dni mamy snieg i od rana dalej sypieJa właśnie zamawiam slizga nowego dla basibo pozniej nagle brak w sklepach
tylko, że u nas pewnie śnieg będzie ostatni
![]()
Zazdroszczę! Tzn zazdroszczę że względu na dziecimy juz od 2 dni mamy snieg i od rana dalej sypie![]()
Hmm, chodzi o te pierwsze, zwykle bezskładnie wymawiane przez dziecko sylaby? No to mój Filip w sumie już długo rzuca sylabami bez opamiętania. Chociaż wiem, że niektóre dzieci są nieco bardziej okiełznane, mój bratanek tak nie gadał w tym wieku. Czy pytasz o świadome składanie sylab razem?Czy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
Mój dotychczas tylko w kurtkach. Ale chcę kombinezon kupić na te największe mrozy jak nadejdąJa wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.